Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gra prof ; D

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam aktualnie posiadam 3 Postacie Palka 83+lvl skile 91/75 , Druta 18 lvl mlvl 43 oraz Knighta 21lvl skile 82/77 .

Palkiem jak na razie nie gram bo czekam na moje eq ; D . Ale mam pyt czym lepiej będzie mi sie grało EK czy drutem ? W co bardziej zainwestować ?

Opublikowano

Druid - Jak masz dużo kasy i nie musisz zarabiac to Graj drutem bardzo fajnie sie gra jak sie gra profesja magiczna jak ma sie pieniadze :)

Knight - Knight jest do zarabiania pieniedzy ale tez jest bardzo wytrzymaly.

~~Druidem musisz miec ciagle mana potiony :) i co chwile wastujesz mane bo jakis czar uzywasz albo rozdzka :) a knight tylko z kilka manapotionów i uzywa exura ico raz na jakis czas.~~

~~Jesli masz Kase Graj Druidem. Jesli nie masz kasy a chcesz zarobic graj knightem.~~

Sadze ,że Pomogłem :)

Opublikowano

Gra knighem nudna :P Zagraj sobie ED kup frigo hur'a i na cycach wyciągniesz jakieś 40k/h z tym mlvl :) Później to już sama przyjemność ED :D

Mistrzu ogarze , cyclopy bije sie z tera , z lodu sie nie oplaca.

Co do autora , jesli masz troche kasy na start , graj druidem , rob nim taski , misje , questy , to druid zacznie sam na siebie zarabiac.

Expi sie nim szybciej , gra przyjemniej , a w przyszlosci jest potrzebny jako healer.

Opublikowano

Mistrzu ogarze , cyclopy bije sie z tera , z lodu sie nie oplaca.

Co do autora , jesli masz troche kasy na start , graj druidem , rob nim taski , misje , questy , to druid zacznie sam na siebie zarabiac.

Expi sie nim szybciej , gra przyjemniej , a w przyszlosci jest potrzebny jako healer.

Powodzenia z 18 lvl drutem bić z terra :D

Opublikowano

ja osobiscie jesli masz pacc polecam grac knightem, poniewaz masz duzo capa i hp nie wracasz sie po manasy co 15 minut tylko expisz i expisz.

nie ma waste, gra moze nie jest za ciekawa ale do 60 lvl expi sie szybko a na dodatek masz dobre skille. zarobisz wiecej kasy ktora bedziesz mogl zwastowac na druidzie i jeszcze jedno, gdy wpada pk nie wysypiesz sie na 2 sd tylko ustoisz.

Oto moje zdanie

Opublikowano

Knight jest tyllko do bocenia wbijania dużego lvla i tankowania na warach czyli do monotoni. knightem np bardzo trudno samemu kogoś ubić co innego drutem

masz maaaase możliwości czarów itd. przede wszystkim drutem się gra 4fun możesz se nim pkować. bocić itd. zarabiać. chodzic na jakieś quest wary jako sio zawsze do pt szukają druta jako sio. na druta jest masa możliwości w eq jak i expowiskach a knightem np muśisz siedziec w jednym i tym samym

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...