Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Fishbot na nostidla.pl

monelox123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Szukam jakiegoś fb na serwer nostidla.pl, próbowałem fb od kamera, ale nie działa, gdy włączam clienta to automatycznie pliki z fb znikają z folderu z metinem.

I jeszcze jedno pytanie. Czy mógłby ktoś wyciągnać ip i porty nostidli ? Bo mi to jakoś nie wychodzi. Pozdrawiam !

Opublikowano

Cześć ! Szukam jakiegoś fb na serwer nostidla.pl, próbowałem fb od kamera, ale nie działa, gdy włączam clienta to automatycznie pliki z fb znikają z folderu z metinem.

I jeszcze jedno pytanie. Czy mógłby ktoś wyciągnać ip i porty nostidli ? Bo mi to jakoś nie wychodzi. Pozdrawiam !

No z tym jest problem, coś ten fishbot zablokowany.

@topic

No przydałby się. :))

Opublikowano

A masz może ip i porty nostidli ? Wtedy by się serwer wgrało do kamer moda i może by to jakoś poszło :)

Poszukaj w prezentacji nostidlii :) ktoś podawał na początku tematu

Opublikowano
--- 1. Nostidla---
Login IP: 178.217.186.2 Port: 11002
CH1 IP: 178.217.186.2 Port: 13001
CH2 IP: 178.217.186.2 Port: 13002
CH3 IP: 178.217.186.2 Port: 13003
CH4 IP: 178.217.186.2 Port: 13004

Proszę bardzo, ale i tak kamermoda nie uruchomicie :)

Co do tematu to http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/1849345-release-first-python-fishbot-every-server-sourcecode.html działa, chodź czasami się zacina i trzeba uruchamiać na nowo.

Jeśli uda się komuś uruchomić kamermoda to i tak serwer go automatycznie wykryje gdyż będziecie używać plików o standardowym rozszerzeniu .eix .epk, a sam klient nostidlii jest spakowany w .nos a reszta plików w bin'ce.

@offtop
Wiem jak zrobić WH na nostidle, mogę jedynie dodać, że mógł by on bazować na jednym z hacków misiekantos253, ale bez jego zgody nie mam zamiaru żadnego z jego hacków rozpakowywać czy edytować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...