Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc

kubelo2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem , jestem nowym gracze nabiłem 35 lv i 1 lvl konia a nie wiem jak wbić większy lv ,jak klikam na stajennego ''mogę używać umiejętności konnych?"" to pisze ze nie jestem gotów ,ale gracze piszą ze trzeba kliknąć coś innego ale ja tego nie mam proszę o pomoc i przepraszam za ortografie :(

Opublikowano

Musisz mieć w eq medal konny

jak już masz medal i dalej nic to w questach ( lewa strona ekranu takie rulony :D ) tam będzie coś takiego jak ... Medal konny i kliknij na ten quest

Opublikowano

Aby zwiększyć poziom konia musisz posiadać 'Medal Konny' (zdobędziesz go tłukąc małpy w lochach).

Później idziesz z nim do stajennego, a on za medal daje Ci zadanie do wykonania. Jak wykonasz - horse lvl up :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Lub kupujesz od innych graczy.

Kiedy kupisz, szukasz w questach.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...