Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ryba2747

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dzisiaj wam zaprezentować jeden jedyny możliwy sposób na zdobycie RP w lol'u nie płacąc za nie.
Na internecie jest wiele oszustów, obiecują góry, a nic nie dostajemy - oni zyskują z odwiedzin ich portalu.
Od jakiegoś czasu na rynek weszła sieć tzw. Dogry, na wstęp za rejestracje + 1 zalogowanie otrzymujemy 55pkt, RP 840 jest za 1999 pkt i teraz jak je zdobyć hm? Punkty zdobędziemy za pomocą grania w gry przez ich linki gry owe są przeglądarkowe i takie co trzeba ściągnąć. Lecz jaki to problem dla maniaków gier pograć sobie przez chwilkę za dogodne punkty ;) Inni sposobami jest udzielanie odpowiedzi na pytania lub zadawania pytań. Połączenie z facebookiem, weryfikacja numeru itd.
Stronę bardzo polecam, istnieje wiele osób które już korzystają z niej by za darmo mieć rp. Ja obecnie w przeciągu nie całych 2 tygodni zdobyłem 2000 rp, także się opłaca, zależy także od zaangażowania i czasu jaki poświęcimy na tą stronę by zyskiwać punkty. Po wybiciu 2000pkt wchodzimy w 'wydawanie' i wybieramy grę, po wybraniu odpowiedniej gry przychodzi nam na zweryfikowany numer kod który jest kodem jak z PSC [paysefcard czy jakoś tak] wchodzimy do gry, w kup rp i tą metodę, wpisujemy kod od dogry i mamy :)) Już wiele zadowolonych osób jest :)
Za pomocą wejścia poprzez mój link otrzymujecie dodatkowo +30 pkt na start.
xxx
Uwaga! Jeśli punkty nie przyjdą w przeciągu 48h, piszemy e-mail do nich z screenem jako dowód i z przyjemnością wleją nam te punkty na konto ; ) Miłej zabawy

Usunął Merkon.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...