Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MMR ;(

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli jeśli np wygram 3 mecze pod rząd to wtedy o ile okolo moze mi sie poprawić?

Dobre te mmr? Czy slabe mam ;*

Może wyjdziesz na +20/-20,MMR nie masz złe,trochę gorzej niż średnie.

Opublikowano

To zależy, czy jesteś mocno do tyłu z MMR. Możesz sobie poprawić małą liczbę MMR. Wzrost może być o +1/2 do punktów za wygraną.

8372383248.png
Opublikowano

A ja Ci polecam nie patrzeć na MMR tylko grać jak najlepiej potrafisz i tłumaczyć sobie tak " musze wszystko wygrać ". Jak liczba win/lose będzie taka sama możesz sobie już pogratulować bo wtedy nie jest już źle.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Po prostu wygrywać, jak wygrasz np. 5 gier i czujesz ze to max to dodguj kolejke, i mmr błyskawicznie skoczy

Prosze troche "raźniej"

edit: chce wyjśc ogolnie z mojej ligi, ale chce przedewszystkim dostawać dobre punkty za wygrana i żeby mało mi odejmowało.

Jestem w dewizji V i mam z 17 puntkow

Opublikowano

Czyli jeśli np wygram 3 mecze pod rząd to wtedy o ile okolo moze mi sie poprawić?

Dobre te mmr? Czy slabe mam ;*

Ludzie, czy was pojebało? .. Jakim cudem chcecie określić czyjeś MMR względem wygranych/przegranych gier. Mogłeś grać duo z kolesiem z diamentu i mieć bardzo zawyżone MMR mając dużo lose'ów. Na mmr wpływa wiele czynników takich jak np. średnie mmr przeciwnej drużyny.. win streaki, lose streaki. Jedyny sposób na "sztuczne" podwyższenie sobie MMR to granie duo z osobą o dużo wyższym elo. Niestety dla tej drugiej osoby MMR zacznie drastycznie spadać bo gra z przeciwnikami dużo słabszymi od siebie. Nie ma innego sposobu, ewentualnie zrywanie sobie serii ale wydaje mi się to głupie i nie potrzebne. Naprawde postarajcie sie trzymać jakiś poziom rozmowy na MPC forum bo jak widze jak KidMod lola określa czyjeś MMR tylko na podstawie winów/losów .. To jest smutne ..

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...