Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Grafikiem/Questerem/Technikiem TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wykonam takie czynności graficzne jak:

- Prezentacja/Zapowiedź serwera

- Tło clienta gry

- Grafikę do clienta

- Różnego rodzaju napisy/sygnatury

- i inne.

Ponadto:

- Wykonam mapy 3D

- Questy (Biologa itp.)

- TS3 (Wszystkie uprawnienia, rangi, ikony, kanały, odpalenie ts3 na dedyku/VPS)

- Wkład finansowy (Do 400zł)

Więcej na GG: 35871092

Opublikowano

NIE POLECAM, miałem z tą osobą doczynienia, on nic nie umie, nawet TS3 nie umiał zrobić, na serwer będzie miał wyjebane, NIE POLECAM! :)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

NIE POLECAM, miałem z tą osobą doczynienia, on nic nie umie, nawet TS3 nie umiał zrobić, na serwer będzie miał wyjebane, NIE POLECAM! :)

Napisał 14 latek "bez mikra" który robił napisy z gotowców bo sam tak prostej czynności nie umiał. Pierwsze błagają żebym do nich do teamu dołączył a później wyklinają ;x typowe gimby.

A co to za filozofia zrobic sygnature albo tlo.....Prosze cie

Wstaw cos SWOJEGO i zobaczymy :>

Jak będę miał czas to wstawię.

Opublikowano

Napisał 14 latek "bez mikra" który robił napisy z gotowców bo sam tak prostej czynności nie umiał. Pierwsze błagają żebym do nich do teamu dołączył a później wyklinają ;x typowe gimby.

Jak będę miał czas to wstawię.

Ja Cię do niczego nie błagałem, wręcz przeciwnie nie chciałem takiego cymbała w teamie, gówno potrafisz, NIE POLECAM PRACY Z TYM OTO OSOBNIKIEM:)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Nie polecam. Miałem z nim do czynienie razem z imagusem, jak mieliśmy robić serwer :] Brekus też potwierdzi. Jesteś zwykłą szują, która uważa się za Bóg wie kogo.

Opublikowano

Nie polecam go od strony TS3 nie zna się na niczym... TS3 dla niego to nowość i nic nie potrafi zrobić.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

klamstwa to wasza specjalnosc, pierwsze placza mi zebym pomogl a pozniej gdy sie odmowi reputacje niszcza, malolaty ;-)

O nic Cię nie prosiłem, bo takiego ŚCIERWA JAK TY NIKT BY NIE CHCIAŁ. Gówno potrafisz.. Tak naprawdę twoją specjalnością jest liczenie osób na tej twojej ubogiej wiosce!

Opublikowano

Z Ciebie taki grafik jak z koziej dupy mandolino.

Najeżdżasz na Szymka, że robił z gotowców a sam tak robisz, tylko, że twoje prace to tragedia.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...