Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] brak dzwieku w grze

elAzra3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie zainstalowałem gierkę S.K.I.L.L ale nie mam w niej dźwięku. Jest w systemie na 100% bo muzyka normalnie działa i w innych grach a tutaj nie chce.

Mam wybrane wersję PL Skilla.

Pozdrawiam.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Wyłącz i włącz SKILL-A mi to pomogło, a jak za pierwszym nie pomoże to jeszcze raz.

To chyba na tyle.

Daj to co uważasz :)

Opublikowano

Język polski w grze jest chuj*wy ; P zmień na angielski , daj check files , zrobi ci sie update i bedzie ci działać ale po ang , tak samo mam ; D ew w ustawieniach gry daj na maksa dzwiek .

Opublikowano

Wyłącz i włącz SKILL-A mi to pomogło, a jak za pierwszym nie pomoże to jeszcze raz.

To chyba na tyle.

Wyłączam i włączam 4 raz i nic :(

Język polski w grze jest chuj*wy ; P zmień na angielski , daj check files , zrobi ci sie update i bedzie ci działać ale po ang , tak samo mam ; D ew w ustawieniach gry daj na maksa dzwiek .

Mam ANG daje check files, nic nie pobiera. Daje PL, check files i nic nie pobiera . WTF?

Opublikowano

Wyłączam i włączam 4 raz i nic :(

Mam ANG daje check files, nic nie pobiera. Daje PL, check files i nic nie pobiera . WTF?

Reinstal na jakiś inny dysk, dużo nie waży dasz rade pobrac 2 raz

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Reinstal na jakiś inny dysk, dużo nie waży dasz rade pobrac 2 raz 

No problem jest raczej. Net mobilny. Ciagne 8 GB w 1 h ale transfer sie zjedzie.

@topic

Naprawilem. 10 razy przelaczalem miedzy pl a ang i z 30 razy check files, wbijam do gry i dziala ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...