Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreadZone v4.0

demonic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do pobrania

http://www.mediafire.com/?feydnyl1kf1

Screen

http://img99.imageshack.us/my.php?image=screengi3.jpg

Login:dreadzone

Hasło:notforleechers

Funkcje:

stanima ...dziala

NFD ...dziala

Superjump ...dziala

anti kick ...dziala

unlim ammo ...dziala

no water ...dziala

no recoil/spread ...dziala

scope...dziala

5th sloth ...dziala

full bright ...dziala

crosshair ...dziala

no bounds ...dziala

fast spawn ...dziala

F/A/H/R ...dziala

weapon hack ...dziala

esp ...dziala

boneshot ...dziala

boxes ...dziala

glasswalls ...dziala

triggerbot ...dziala

teleporter ...działa

status: undetected

Opublikowano

a gdzie skan?

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Na mediafire nieskanuje dokladnie poczytaj sobie regulamin...

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

Hmm Hack Mi dziala

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Ja sciaglem u kolegi i on testowal ..

Nie kickuje ..Narazie jest spoko....

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

Kurde coś nie tak mam bo ściągnąć moge ale jak otwieram to potrzebuje pomocy z jakimś programem albo w necie by to otworzyc. A może ktoś ma skype to mi prześle tego haczka?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Zaraz zaraz.... wytlulmacz to w jezyku bardziej podbnym do polskiego lub wrzuc ssy co ci sie sfajdalo... Jak ci sie pobiera ten program ale jak probujesz go wlaczyc to ci sie pokazuje okienko wyboru programu to musisz wrocic do stronki mediafire, jak sie wygeneruje link to PPM i ,,zapisz element docelowy jako..." i w polu z nazwa musi byc koncowka .EXE

• Dodaj nową pozycję...