Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] I jak takie coś wygrać?

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak takie coś wygrać? 2 afków w teamie do 5 minuty było 1/10 po nieudanym invade gdzie po pierwsze przyszły 4 osoby to 3 uciekły :) potem leona i fiora się wk*rwiły i zrzuciły winę za niepowodzenie invadu na mnie, ponieważ rzekomo to ja kazałem im invade robić :D

http://zapodaj.net/580d576aa5893.bmp.html

Opublikowano

Spokojnie, ja wczoraj dostałem team 4 polaczków którzy po nieudanym ganku Shyvany na Fizza zostali w bazie i czekali na surr jednocześniena siebie flamiąc.

Opublikowano

Hmmm,to jest silver-tego nie rozkminisz(afk'i,feederzy itp.),do tego pewnie grałeś z S5 gdzie każdemu nie zależy na wygranej.

Opublikowano

No cóż, ostatnia gra 5 adc z czego draven troll (polaczek) flejmił i pluł się, że to on powiedział pierwszy adc a był last pickiem :).

Czy to riot tak dobiera ludzi czy ja po prostu mam pecha? 3 mecze pod rząd wygrałem by przegrać 7 o.O

Opublikowano

No cóż, ostatnia gra 5 adc z czego draven troll (polaczek) flejmił i pluł się, że to on powiedział pierwszy adc a był last pickiem :).

Czy to riot tak dobiera ludzi czy ja po prostu mam pecha? 3 mecze pod rząd wygrałem by przegrać 7 o.O

Ja jak wygram 1 i przegram 5 to sie ciesze. uwierz moze inni mnieli łatwo ja nie.. ;) powodzenia

sydno_eune_13_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...