Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezka ładna ,wbijam :) Tylko HP trochę odstrasza moim zdaniem serwer w 100% dla mnie jeśli by było 5k :C

Pasjonat
Opublikowano

Błąd połączenia z serwerem... Patcher się nie włącza, pograłem jak chuy xD

Opublikowano

Elementy prezki kradzione - od harnasia.

W IS nie wiem jak teraz, ale wszystkie itemy co miały dawać luda lub śr/um to nie działało, z 3 bonusów jakie były zawsze działało tylko HP.

Głównie bugi były w IS.

Jak na Easy to trudno zrobić eq exp - chodzi o zbr i broń.

Exp bugi nie wiem czy poprawione ale były na mapie 150, 170 i 200 :D

Opublikowano

A ile ten serwer tak od startu ma czasu?bo nie znalazlem info w prezce chyba ze jestem slepy

Edit: z czego dropia te szkatułki cztery?(dokladniej 2 szkaty i 2 jaja)

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Serwer stoi ok miesiąc :)

Dopiero niedawno zaczęli odbugowywać ze względu na to że zmienili technika bo ROOT nie potrafi nic :)

Opublikowano

No można by luknąc na to co to takiego jest zapewne pobiorę i sprawdze

Prezka ładna z filmiku tez sie mozna nieco dowiedzieć zainteresowały mnie wierzchowce

No i te hp niestety troszke małe ale ujdzie w tłoku zalezy jak od strony technicznej to bedzie wygladać

Opublikowano

jak teraz odbugowywac dopiero zaczeli to powinni to potraktować troche jako bete ;D no i walnąć resa a napewno taki odbugowany serw szybko stal by sie bardzo popularny

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Ja bym zagrał jak byś cie zrobili reseta i wytłumaczyli co to?....

g2sdrp.jpg

jeśli to jakiś bug to oczywiste że trzeba reseta...

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

@up

Ktoś wbił na konto GMa, i rozdawał lvl'e randomowym ludziom, jako że tutaj administracja nie ogar, to banowali tych ludzi co tylko sobie stali i dostali ten lvl :p.. co do serwera to nie polecam, chyba że lubicie 200k hp i max 20k z duchowego przy full abs na max lvlu ;).

Nchf.png

lol

Opublikowano

Usuwać moją prezentacje kurwa, wiele razy wam powtarzałem, wiele razy mieliście ją usuwana i bez skutku widzę. Chyba muszą Wam konta pobanować to dopiero przestaniecie prezentacje wstawiać, bo do tej pory mojej zgody na to nie macie wiec prosze o usuniecie jej.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...