Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] APLIKACJA FACEBOOK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam problem z appką Facebooka na Androida. Po aktualizacji nie działa mi, po prostu nie chce się uruchomić, próbowałem reinstalacje itd. ale nic. Dla porównania moja dziewczyna ma ten sam telefon i jej działa po aktualizacji, a mi nie...

Telefon: Alcatel One Touch Idol
Parametry: Android 4.1.1 Jelly Bean

Opublikowano

Lepszyzbik, najprawdopodobniej mas wersję Facebooka do testów aktualnie ja mam taki sam problem :(. Spróbuj ocenić aplikacje, jeżeli pokaże ci się informacja o tym, że nie możesz ocenić to masz wersję do testów. Ja też czekam na naprawę ;)

Pozdrawiam TOMDOMERS

Opublikowano

Dziwne bo ja mam ten sam telefon i mi po aktualizacji działa fb

Podaj jaką masz wersję bo ja mam 4.0.0.26.3

Na sam początek wejdź w aplikacje i usuń całe dane aplikacji potem odinstaluj i zainstaluje ponownie.

Opublikowano

Lepszyzbik, najprawdopodobniej mas wersję Facebooka do testów aktualnie ja mam taki sam problem :(. Spróbuj ocenić aplikacje, jeżeli pokaże ci się informacja o tym, że nie możesz ocenić to masz wersję do testów. Ja też czekam na naprawę ;)

Pozdrawiam TOMDOMERS

Nie mogę ocenić bo mam wersje alfa lub beta, tak jest napisane :/

Dziwne bo ja mam ten sam telefon i mi po aktualizacji działa fb

Podaj jaką masz wersję bo ja mam 4.0.0.26.3

Na sam początek wejdź w aplikacje i usuń całe dane aplikacji potem odinstaluj i zainstaluje ponownie.

Spróbuję

Opublikowano

To zły dział. Zapraszam do Konsole > Platformy mobilne > Android. Zainstaluj apkę ponownie. Jeśli to nie pomoże, zrób wipe telefonu (Powrót do ustawień fabrycznych). :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Nie mogę ocenić bo mam wersje alfa lub beta, tak jest napisane :/

Spróbuję

Spróbuj wykonać tę instrukcje:

Zrezygnuj z udziału w programie testowania wersji beta aplikacji, klikając opcję Leave the test (Zakończ testowanie) w witrynie sklepu Play

Odinstaluj całkowicie wersję testową aplikacji Facebook z telefonu z systemem Android

Po wykonaniu obu czynności nie będziesz już testerem wersji beta. Zainstaluj zwykłą, ogólnodostępną wersję aplikacji Facebook dla systemu Android ze sklepu Play.

Pozdrawiam TOMDOMERS

Opublikowano

Spróbuj wykonać tę instrukcje:

Zrezygnuj z udziału w programie testowania wersji beta aplikacji, klikając opcję Leave the test (Zakończ testowanie) w witrynie sklepu Play

Odinstaluj całkowicie wersję testową aplikacji Facebook z telefonu z systemem Android

Po wykonaniu obu czynności nie będziesz już testerem wersji beta. Zainstaluj zwykłą, ogólnodostępną wersję aplikacji Facebook dla systemu Android ze sklepu Play.

Pozdrawiam TOMDOMERS

Gdzie jest ta opcja? o.O nie widzę jej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...