Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Szukam Postaci

rudyrower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w lol'a jak mam chwilkę czasu, z nudów fajne zajęcie :) i ciągle gram postacią Master Yi i chiał bym to zmienić ktoś by polecił mi podobną postać ? moje wymagania :
Szybki w ciosach pojedynczych jak i skilach ;p jeden skil by sie przydał podobny do " Alpha Strike ' lub jakiś na odległość :)
Przy okazji jak by ktoś podał do postaci jakie itemy miał bym kupic to był bym wdzięczny :)

nie zauważyłem, może jakiś admin przenieść temat do działu " wybór czempionów" ?

Opublikowano

Tryndamere

+ogromny damage
+sustain
+slow
+mobilny
+dash
+kryty z pasywa
+manaless
+nieśmiertelny 5 sekund
-kontruje go ignite i trutka jakakolwiek

Opublikowano

hm fajna postać lecz skile nie do konca mnei zadowalają ;p skil pod " w " mi nie działał ;p "q " troche mało daje hp ;p
ulti mi sie tez nie pdoba ;p ma jeden skil atakujacy który mi się podoba :D jest silny itp to dóży plus ale za wolny;p
Wolał bym coś z bardziej ofensywnymi skilami :) a nie hitmena ;p

Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje ?

Opublikowano

A powiem że ciekawa postać, niestety nie mam możliwości nią zagrania ale skille i jego ataki nawet mi sie podobają :) ale musiał bym wypróbować go w terenie że by go ocenieć

Opublikowano

Polecam Ci Zeda i Tryndamere, plusiki masz wyżej , ogólnie obie te postacie zadają ogromny dmg, w krótkim czasie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...