Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zmiana klubu który wybiera się przy zakładaniu profilu.

mikoz498

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, otóż mam problem z Fifa 14 i zmianą klubu który wybiera się przy zakładaniu profilu. Żeby strollować kolegów wybrałem sobie Legię (jestem z poznania i wywołałem niezły bul dupy przez to :D). Lecz żarty żartami. Chciałbym zmienić na mój ulubiony klub czyli Chelsea. W czym problem? Przecież wystarczy zrobić nowy profil c'nie? Niby tak ale jak wybieram Chelsea podczas robienia nowego profilu to cały czas obok nicku jest herb Legii. Poza tym tajemniczym cudem nick zmienił pierwszą literę z dużej na małą.

Miał ktoś kiedyś taki problem? Jak to rozwiązać?

Screen który może cokolwiek dać: 4JrIGji.jpg

Opublikowano

Dobra, dzwoniąc do EA znalazłem rozwiązanie. W głównym menu fify trzeba wejść do zakładki "Football Club". Następnie w lewym dolnym rogu mamy zakładkę "Rankingi", trzeba ją przełączyć lewą gałką (nie wiem jak to jest na klawiaturze ponieważ gram na padzie od x360) wtedy wyjdzie nam zakładka "Wspieraj swój klub". Wchodzimy w nią. Jak ją otworzymy to po naciśnięciu X na padzie będziemy mogli zmienić swój klub. Zmiana zostanie zaakceptowana pod koniec sezonu(Nie wiem na czym on polega, ale kończy się w poniedziałek co tydzień).

Mam nadzieje że komuś to się przyda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...