Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idziecie na Hobbita?

Harders

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie z niego wróciłem (kino helios).

Film bardzo ciekawy w porównaniu z jedynką. Byłem na hobbicie 3D z napisami.

Film polecam, jednak pewne jest to ze bedzie kolejna część, na końcu smok sie obudził i leciał zniszczyć miasto nad jeziorem (nie doleciał bo nastąpił koniec).

Hobbit oszukał smoka, jesli chodzi o to kim był.

P.S. W kinie około 400 osób, całe kino, 4 sale, każda po minimum 100 osób

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nie. Wole pobrac a nie marnować 50 zł na bilet...

Bilet znawco nie kosztuje 50 zł po pierwsze a po drugie Magia kina to nie to samo co oglądanie w TV :P

Opublikowano

Bilet znawco nie kosztuje 50 zł po pierwsze a po drugie Magia kina to nie to samo co oglądanie w TV :P

Wolę oglądać w domu bo mogę się najebać z okazji oglądania Hobbita !

Opublikowano

Jedynka patrząc oczami zagorzałej fanki władcy pierścieni( widziałam ten film milion razy, byłam w kinie na wersji reżyserskiej 3x cało nocna 3 części <3) to hobbit był średni, podobno dwójka jest kozacka - Idę!

Opublikowano

Wolę oglądać w domu bo mogę się najebać z okazji oglądania Hobbita !

Chyba mlekiem dziecko xD

No sądzę że może film być ciekawy, recenzje dobre, trzeba się wybrać :)

Opublikowano

Chyba mlekiem dziecko xD

No sądzę że może film być ciekawy, recenzje dobre, trzeba się wybrać :)

Piszesz dzecko do 18letniej dziewczyny.. Pozdro.

A film lepiej ogladac w domu :)

Opublikowano

jechać z 50km, tylko po to żeby obejrzeć film... średnio, ale gdyby było bliżej jakieś kino, to pewnie bym poszedł.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

wiesz... zawsze mam wybór iść do niemców...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Byłem na nim wczoraj polecam oglądnąć w kinie w 3d i z dubbingiem (byłem na obydwu częściach w kinie)Mi zostało na 3 cześć czekać...

Ps.Film na niskie noty na stronach a jakoś u mnie w mieście 3/4 sali pełne było..Film ciekawy

...

Opublikowano

Może pójdę, ale raczej niewiem. Teraz nie jestem zbyt przekonany do tego ;/ (musiał bym obejrzeć tą pierwszą część)

928011413476457403957.png

Opublikowano

Pójdę, nawet dwa razy. Raz z dziewczyną, drugi z kumplem, za dużo się naobiecywałem :P

EKHM. :x

Idę, idę. W NIEDZIELĘ, o ile nikt o tym nie zapomniał. :x

Opublikowano

Za godzinę mam seans, zobaczymy co z tego będzie, podobno film jest naprawdę dobry.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...