Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]xCraft - UltraHard, Gildie, Opanowana Administracja, Trudny Tryb rozgrywki!

Kacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zUCuaJM.png

V5Coodb.pngfdA0Yyf.png

Qn7lVrN.pnglS8ikxL.pngzlhoifc.png

Administracja:

MrDeltaPL98.pngMrMarcino.pngkacki007.pngKichaMCPL.png

Operator - MrDeltaPL Admin - MrMarcino HeadAdmin - Kacki007 Admin - KichaMCPL

Screeny:

oozqehQ.jpg

KNdV2Gr.jpg

Gp1vPJH.jpg

U5sxxFh.jpg

Planowany start: 29 Grudnia 2013 roku. Jutro uzupełnię prezentację ;)

Opublikowano

Paczka serwera x-hard, widać. Pewnie gildie dzikoyska?

Jedyne co tam jest z x-hard to xhr_tools i xhr_authme które avaterys sam wgrał.

Opublikowano

Administracja?

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Avaterys BYŁ w ekipie. Póki nie wykorzystał mojego dobrego serca i nie wkradł mojego hasła wlamujac się na moje konto na mpc.

@2up jutro dodam ;)

Dobra, sprawa do wyjaśnienia.

Opublikowano

Wszystko ładnie do czasu... Gdy zobaczyłem ten drop to się załamałem. Nie lepiej zrobić coś czego jeszcze nie ma? Np. zmniejszyć występowanie surowców i wgrać moda anty x-Ray? Będzie to o wiele lepsze wyjście. Natomiast serwer oceniam na 8/10. Powodzenia wam życzę ;)

Opublikowano

xCraft - odgapiłeś ode mnie xD
:P diamenty daj na 0.0001% :3
+ dlaczego nie ma zdjęcia ze mną?
A tak do tematu zagram:D

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Wszystko ok, jedyne co mnie martwi to ta mapa bez BORDERA.

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Moderator to usuwa. EHE...

─────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Opublikowano

xCraft - odgapiłeś ode mnie xD

:P diamenty daj na 0.0001% :3

+ dlaczego nie ma zdjęcia ze mną?

A tak do tematu zagram:D

"Zagram" xD pomagasz budować przecież :D

Opublikowano

@up specjalnie tak napisałem. Co do dropu zmień bo graczy będzie trącić coś takiego:D

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Administracja?

Dodana.

Wszystko ok, jedyne co mnie martwi to ta mapa bez BORDERA.

;x A jaki ma być?

Wszystko ładnie do czasu... Gdy zobaczyłem ten drop to się załamałem. Nie lepiej zrobić coś czego jeszcze nie ma? Np. zmniejszyć występowanie surowców i wgrać moda anty x-Ray? Będzie to o wiele lepsze wyjście. Natomiast serwer oceniam na 8/10. Powodzenia wam życzę ;)

Raczej drop ;x Dzięki

Jaki proponujecie drop (Nie wyższy niż 0.6%)

Opublikowano

@up z Administracją nie mogę się zgodzić.. oczywiście zapomniałeś o mnie!

Opublikowano

Dobrze, że nie ma Bordera. Wyobrażacie sobie, że chcecie lecieć na Karaiby, a tu przed nimi buguje się samolot, bo Border jest ustawiony? :D A tak w ogóle, to brak już serverów bez tego pluginu, więc trzeba zmienić.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Dobrze, że nie ma Bordera. Wyobrażacie sobie, że chcecie lecieć na Karaiby, a tu przed nimi buguje się samolot, bo Border jest ustawiony? :D A tak w ogóle, to brak już serverów bez tego pluginu, więc trzeba zmienić.

Ooo nie... z tb się nie zgodzę. Jesteś w Administracji to Ci to nie zależy... ale na starcie serwera wbije sobie taki JA i pozbiera trzcinę i skórę mam już enchant inni go nie maną czyli mogę go sprzedać za koxy, diaxy a tak to co? Myślisz że komuś będzie się chciało biec 10000000 kratek to jakieś gildii żeby się pobić, zjeść Koxy a drop na złoto jest mały... + nie porównuj realnego życia do mc...

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Kiepski drop i brak borderu to mnie odstrasza :P Powiedzcie coś o tym craftingu :0

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...