Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Yt2Game] Fragment Klejnotu?

Rodimop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam pytanie. Otóż do czego służy fragment klejnotu?

Chinole go kupują po 400-500kk, więc do czegoś musi być ;p

To jest dokładnie to:

0214134626.jpg

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Te Fragmenty Klejnotu są też na Metinie 2 US.. Trzeba tam uzbierac kilka liter, żeby stworzyć takie wyrazy jak M E T I N 2 U S (za to dostajesz wędke +8), lub G 4 B O X (za to jest 5 zwoji Bodzia).. Ale do czego mogą one służyc na privie to nie wiem ;PP

d4rkvisi0n

1100+ elo

Ariana Deck

Opublikowano

Już na usie niema tych kawałków klejnotów ale to była misja bardzo opłacalna więc pewnie i tu to jest

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te Fragmenty Klejnotu są też na Metinie 2 US.. Trzeba tam uzbierac kilka liter, żeby stworzyć takie wyrazy jak M E T I N 2 U S (za to dostajesz wędke +8), lub G 4 B O X (za to jest 5 zwoji Bodzia).. Ale do czego mogą one służyc na privie to nie wiem ;PP

kolega ma racje na us tak jest mój kolega miał metin2 i us mu brakowało

cudo.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe jaki napis z tych liter trzeba stworzyć i ciekawe co za nie się dostaje. A tak wgl gdzy jestem w v2 na ognistej ziemi to nie widzę żadnych mobów, ale mi hp odbierają i szybko dedam. Muszę grać na chinolu, żeby je widzieć?

logoaks.gif

Opublikowano

Po raz 1 widze takie cos na prvie pewnie mozna zrobic z tego jakies zbrojki w ktorych chinole biegaja i bronie jakies pro skoro to po 500kk chodzi

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gram na tym serwerze 2dni i mam tych kamyków w 3dupy ja je wywalam bo to zbedne w latwym lochu malp dropi tego po 5 z 1 moba... (musicie isc dalej do lochu)

Opublikowano

@straw994

Wgraj te pliki i będziesz widział:

http://www.mpcforum.pl/topic/105204-tutmoby-i-wszystkie-tp-w-atlantydzie/page__p__676072__fromsearch__1entry676072

Opublikowano

O rany.. wątpię, że chinole to kupują po 500kk.. Idźcie do łatwego lochu małp tam trochę dalej.. z 1 moba 5+ takich dropi!

Opublikowano

Jeśli to jest litera "L" to musi być jakieś inne słowo. Fragment z literą "L" nie dropi w lochu małp. W lochu dropią tylko literki, z których składa się tylko słowo "ITEM". W takim razie chodzi tu o inne słowo.

logoaks.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...