Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Czas teleportacji na dzialke PlotMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem gdyż chciał bym zmienić czas teleportacji na działke pluginu " PlotMe " lecz nie wiem gdzie to zmienić , chce zmienic to zeby gdy wpisuje /p h trzeba bylo czekac 5 sekund a nie 0 , Chce to zmienic poniewaz Inni gracze podczas pvp wpisuje /p h , :/ , Prosze o szybkie odp :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o wylogowanie z walki to możesz wgrać plugin/skrypt AntiRelog czy jakoś tak. Podczas walki nie można używać żadnych komend. Po upływie określonego czasu osoba jest oznaczona jako nieuczestnicząca w walce i może używać komend ;)

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

W essentials da sie chyba ustawić tylko czas teleportowania normalnego.. bo mam ustawione np. /spawn czeka sie 5 sek a /p h 0 sekund

Jeśli chodzi o wylogowanie z walki to możesz wgrać plugin/skrypt AntiRelog czy jakoś tak. Podczas walki nie można używać żadnych komend. Po upływie określonego czasu osoba jest oznaczona jako nieuczestnicząca w walce i może używać komend ;)

Tak tak , mam AntiRelog i blokuje wszystkie komendy oprócz /p h :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...