Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<(> ZAPOWIEDŹ <)> *KWADRATOWA MASAKRA* MODY* (JAK SIE UDA NOWE MOBY) MACIE WPŁYW JAKIE MODY DODAM ! SZYBKO LOOKAJ W TEMAT BO MAŁO SLOTÓW

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAJCIE !

Chciałbym wam zaprezentować serwer który powstanie za 2 dni lub już jutro (zależy jak wyrobię się z modami)

A więc tak:

-Hosting EnderChest

-Sloty: 16

-WhiteList ON

-Mody: To jest tajemnica (będzie ich dużo bo wezmę z jednej kwadratowej i dodam swoje, możecie też napisać jakie mody mam dodać a poszukam i jak będzie dało radę to dodam)

-Nether ON

-End ON

Prawdopodobnie

już

!JUTRO!

będzie serwer!

O ile uporam się z modami

ale to tylko wrzucić do folderu

i zainstalować mapkę!

A więc czekajcie a będzie wam dane !

Ps. Do tych którzy wiedzieli jak było z tamtym kiepskim serwerem mówię że nie potrafiłem zainstalować forga na serwer i dlatego na enderchest jest już silnik z forge.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

NIe ma kodu wiec podam swoj :)

Nick:wojto1122

Dlaczego ja:poniewaz jestem uczynnym graczem nie broje nie zabijam (chyba ze trzeba xD)

Czy bedziesz trolowac:Oczywiscie ze nie (chyba ze takie lekkie trolololo)

Staż w minecrafcie:2lata i 7 miesiecy

Opublikowano

xD gdzie ja mam głowę .

Wzór podania

Nick:

Grief:

Czy jesteś ogarnięty?:

Dlaczego właśnie ty?:

Ile grasz w mc?:

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Nick:KociaKula

Grief:Nie

Czy jesteś ogarnięty?:Tak

Dlaczego właśnie ty?:Bo jestem ogarniety i miły i jestem pewny ze bedzie sie nam miło grało :D

Ile grasz w mc?:około 2 lat

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:nie moja siostra ma swoje konto :P

Opublikowano

I Będzie można kupić VIPA który będzie tylko 2 dni od startu serwera w promocyjnej cenie!

Vip dostaje:

- Diamentowe narzędzia

- 32 mięsa pieczonego

- Eq (Hełm ametystowy, kolcze spodnie napierśnik buty)

- Żelazny miecz (enchant odrzut 2, niezniszczalność 3)

- 64 kamienne cegły

- Czarny mały plecak

- 64 pochodnie

- Wędka

- Różdzka teleportująca

- 12 dębowe drewno

Gracz ma :

- 6 dębowe drewno

- 32 pochodnie

- 1 włócznie

- Kamienny kilof i łopate

- Czarne skórzane eq

DODATKOWO KTÓRYŚ Z VIPÓW MOŻE DOSTAĆ SUPER HEŁM ENCHANT Z MODU !!!

-

Opublikowano

Nick:wojto1122

Grief:Oczywiscie ze nie

Dlaczego właśnie ty?:Poniewaz jestem ogarnieta osoba ktora nie zachowuje sie jak debil :) , nie spamuje

Ile grasz w mc?:2,7 roku

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:Mam ale oni maja swoje konta

Opublikowano

Nick:Kamixes

Grief:Nieee

Dlaczego właśnie ty?:Ponieważ jestem ogarnięty nie niszcze cudzych prac

Ile grasz w mc?:2lata

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:Nie

Opublikowano

Hmm... VIP na kwadratowej, WTF?! Za mało slotów, polecam przejść do hostingu. Serwer KM z modami już jest o nazwie pixelowy. ;) Zapowiedz mnie zachęca do wyjścia tematu. Nie złoże podania dziękuje i do widzenia!

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Nick:Sirug

Grief:nie

Czy jesteś ogarnięty?: tak

Dlaczego właśnie ty?:szukam takiego serwera na którym moge sobie spokojnie pograć na modach ,poznać nowych ludzi, pogadać itp.

Ile grasz w mc?: gdzieś 3 lata

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?: nie

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

Nick:MrRichardPL

Grief:oczywiście że nie

Dlaczego właśnie ty?:Ponieważ lubię grać na modach a tym bardziej na kwadratowej masakrze a także lubię pomagać innym ;)

Ile grasz w mc?:w mc gram od wersji 1.7.5

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:Tylko ja

Opublikowano

Nick:Alek747

Grief:Nie

Czy jesteś ogarnięty?:Tak.

Dlaczego właśnie ty?:Tak.

Ile grasz w mc?:2 lata już ;S

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:Nie

f7dc8f3a258ac745ee343dc830f3b493_1.jpg

Opublikowano

Vipy na kwadratowej maskarze to jakbyś sam do siebie strzelał. Powiedz dlaczego dajesz vipy na typie serwera, na którym grają ludzie bo nie ma tam p2w. Ja osobiście nie złoże podania właśnie z powodu vipów.

Opublikowano

Nick:Skunex

Grief:Nigdy

Czy jesteś ogarnięty?:oczywiście

Dlaczego właśnie ty?:jestem uczciwym miłym graczem który ma zdolność ogarnięcia grupy ludzi

Ile grasz w mc?: od wersji 1.8.1 czy jakoś tak od alphy

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?:mam siostre która w to nie gra :D

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg
Opublikowano

Podaj listę modów. Dodaj Thaumcrafta, Backpacks, IC2, IC2 Nuclear Control, BC, Additional Pipes. Chyba, że robisz kwadratową masakrę bardziej starożytną, to dodaj tylko thaumcrafta i backpacks. Podaj listę modów to może się zapiszę.

@Edit Radzę nie dodawać modów z mobami, bo jak na kwadratową masakrę (20slotów max) o będzie duże ociążenie serwera.

Opublikowano

Nick: Sokusters

Grief: nie

Czy jesteś ogarnięty?: tak

Dlaczego właśnie ty?: szukam serwera na którym moge sobie umilić czas, poznać nowych ludzi ITD

Ile grasz w mc?: 4 lata ;)

Czy ktoś oprócz ciebie gra na twoim koncie/masz brata/siostre?: nie

Opublikowano

Podaj listę modów. Dodaj Thaumcrafta, Backpacks, IC2, IC2 Nuclear Control, BC, Additional Pipes. Chyba, że robisz kwadratową masakrę bardziej starożytną, to dodaj tylko thaumcrafta i backpacks. Podaj listę modów to może się zapiszę.

@Edit Radzę nie dodawać modów z mobami, bo jak na kwadratową masakrę (20slotów max) o będzie duże ociążenie serwera.

bez ic 2 i modów ogólnie technicznych bo mało osób to lubi a jeszcze mniej to ogarnia

2a32f1010caf9ce0767a1f2045c8a052.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...