Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2] Craftbest - Najlepsza sieć serwerów w Polsce!

RaiZeN_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Najlepsza sieć serwerów w Polsce" - I tu się grubo mylisz, kolego. CraftBest nigdy nie będzie najlepszym serwerem w polsce. ever. Spójrzcie na zachowanie właściciela! banuje za nic z powodem "Spier*alaj" (cenzurę sam dodałem).

Cóż więcej dodać. Lepiej usuń ten napis "Najlepsza sieć serwerów w Polsce", bo jak kolejna reklama - wyląduje w koszu. :D

PS: Wpiszcie sobie w wyszukiwarkę postów frazę "CraftBest" - Widzicie ile tematów w koszu? :D

PS2: Obrazki z generatora

http://www.cooltext.com

Co do oceny reklamy, daje 3/10. Grafiki z generatora wyżej, wiele jest takich samych reklam, mało napisane.

PS: Przepraszam za "ref" reklamy. Naprawdę nie chciałem. :c

sygnatura.png

Opublikowano

Masz coś do obrazków z cooltexta? Nikomu nie przeszkadza, a wygląda ładnie...

Obrażasz serwer, a wczoraj błagałeś o unbana...

W każdym razie serwer lepszy od twojego który nawet nie działa teraz, dostałem bana za to ze napisałem spawn z neta i dałem link. ^^

img.jpg

Opublikowano

@offtop:

Co do unbana - PW ogarnij.

Mam do odrazków z cooltexta. To - że są brzydkie. (Tylko w tej prezentacji. :P)

Mój serwer działa, to, że nie umiesz grać w minecraft, to już nie moja wina. Spawn nie był z neta. Nie wymyślaj już... CraftBest też ma spawn z neta, i co? Do nich masz pretensje? NIE! Więc od mojego serwera odczep się.

@top:

Biorą IP i grożą DDOS'em. Przynajmniej mi grozi właściciel. :O

sygnatura.png

Opublikowano

Pomyliłeś się z nazwą tematu.

Serwer jest dobrze skonfigurowany, ładne budowle tylko do administracji mam małe zastrzeżenia.

A do kolegi @UP nie obrażaj serwera któremu twój nie dorasta do pięt.

49yxrs.png

Opublikowano

@offtop:

Co do unbana - PW ogarnij.

Mam do odrazków z cooltexta. To - że są brzydkie. (Tylko w tej prezentacji. :P)

Mój serwer działa, to, że nie umiesz grać w minecraft, to już nie moja wina. Spawn nie był z neta. Nie wymyślaj już... CraftBest też ma spawn z neta, i co? Do nich masz pretensje? NIE! Więc od mojego serwera odczep się.

@top:

Biorą IP i grożą DDOS'em. Przynajmniej mi grozi właściciel. :O

I usunąłeś ten serwer z sygnatury... Obrazki z cooltexta są po to, żeby ich używać, sam jesteś brzydki. Spawn był z neta, podałem dokładny link i mnie zbanowaliście. Na dodatek było 3 graczy (+ ja ale wbiłem żeby się pośmiać) i każdy to admin... Craftbest nie ma spawnu z neta, bynajmniej nie widziałem, a szukałem bardzo dogłębnie. Sam grozisz dla każdego DDOS'em, uważasz się za wielkiego hakera bo zdobyłeś moje ip (narzędziem na ts) i ciągle mówiłeś że mnie spingujesz, zddosujesz itp. mimo że masz 11 lat... Pomyśl trochę.

img.jpg

Opublikowano

Narzędziem? :O

Wystarczy rolką kliknąć...

@2UP.

To, że ten "***" serwer jest już od 3 lat (Czy ileś tam.. mam to w ...") a porównujesz go do serwera, który stoi 3 nie całe miesiące. >.<' Pomyśl...

@UP

Z sygny mi jakiś mod usunął, bo mu się najwyraźniej nudziło. =.=

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...