Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć swoją przygodę w Ultimate Team!

efx

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam wszystkich !

Z pewnością każdy chciałby mieć najlepszy skład w Ultimate Team. Dzisaj właśnie wam to wszystko wyjaśnie krok po kroku, jak zbudować bardzo dobrą drużynę i jak mieć te nawet 90% zgrania zespołu.

1.Najlepiej gdy zaczynasz ze słabym składem wejdz w Turniej Offline i wygraj Puchar Początkujących, zarobisz wtedy ok. 1700 coinsów.

2.Za to najlepiej kup srebrną paczkę - zawsze coś i będziesz mieć kilku srebrnych piłkarzy w swoim składzie.

3.Powtarzaj cały czas punkt 1, aż zarobisz 10 tyś coinsów (może dużo czasu, ale się opłaca).

4.Teraz zaczyna się super, najlepiej kupuj piłkarzy z Bayernu Monachium, ze względu, że są oni tani i dobrzy w grze.

5.Napewno nie starczy ci na Robbena, Ribery'iego, czy Neuera, ale to nic zastąpisz ich innymi graczami.

6.Aby mieć dobre zgranie zespołu, kupuj samych piłkarzy z tej samej ligi, kraju, bądz klubu.

7.Teraz zaczynaj swoją grę wraz z graczami sezonem online i turniejami, wtedy zarobisz baaardzo dużo coinsów w grze i będziesz mieć coraz to lepszy skład.

8. Uwaga ! Z początku może się tobie trafić dobra drużyna z np. zawodnikami Barcelony, więc zależy tu szczęście trochę :)

I tak powoli, powoli, stajesz się bardzo rozwiniętym graczem i kupujesz to coraz lepszych zawodników którzy kosztują kilkadziesiąt tysięcy coinsów (czarne karty).

PS. Nie zalecam kupywać dużo paczek, ponieważ mogą się trafić gorsi piłkarze i stracimy trochę coinsów.

I to by było na tyle, czasami będę uzupełniać mój tutorial jeżeli coś mi przyjdzie do głowy :)

Zapraszam do kupna FIFY i grania w Ultimate Team !

Pozdrawiam serdecznie, efx !

Opublikowano

Można też zarabiać na kontraktach, bardzo opłacalne i w międzyczasie grać sezony. Ja zaczynając tydzień temu, kupowałem zawodników z tej samej ligii / kraju za 350/400 coins każdy i składzik wyszedł zgranie 90 ileś, i wygrywało się troche w online, a teraz coraz więcej idzie tej kasy ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...