Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z wejsciem do gry

niqa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loguje sie na aion mam 2 postaci, wybieram jedna i odrazu wyswietla mi 'wybierz server' wiec wybieram, i wyskakuje okno ' (wybrany serwer nie jest obecnie dostepny. (8) ) ' . a gdy zaloguje sie druga postacia odrazu wchodze do gry. Co sie stalo z ta postacia pierwsza ? wylaczalam i wlaczalam aion, nie pomoglo, usunelam te gorsza postac ( ta co sie logowala ) i nic nie pomaga. Prosze o pomoc

Opublikowano

Mam dokładnie taki sam problem. Wręcz identyczny.

Też mam 2 postaci. 1 słabszą na którą mogę się zalogować normalnie. Na 2 zaś jak chcę ją wybrać to po podaniu PINu wyskakuje mi wybierz serwer , a gdy wybieram pojawia się okienko "Wybrany serwer nie jest obecnie dostepny. (8) "

Widocznie jakiś błąd AIONA..hmm...

Opublikowano

Czy byliście zalogowani na Rookie serverze na tych postaciach?

Jeśli tak to według informacji podanych przez graczy na oficjalnym angielskim forum: Rookie server padł i dopóki nie zostanie zrestartowany nie będziecie mogli zalogować się na tylko te postaci, którymi się tam wylogowaliście. Pozostałe działają bez jakichkolwiek problemów.

Opublikowano

A jeszcze mialam tak ze gralam w nocy i wylaczyl sie aion, jakis problem z polaczeniem ( patrze internet dziala ) ale byla godzina dokaldnie 0:00 i pomyslalam ze cos tam naprawiaja a dopeiro rano jak dalej nie dzialalo weszlam na 2 postac i dziala :/ nie ogarniam

Na Spatalos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...