Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Gun Smith Shop

Cez4rPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W tym Gun Smith Shopie są 4 bronie, i moje pytanie brzmi czy warto zbierać te materialy i stworzyć tą bron? I jakie są szanse że to zrobie, i czy te bronie są dobre. Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

a jest lepsza od AW50F?

Dla mnie na cqc jest ona kozacka :) Lecz jesli grasz bg to uwazam ze na bg lepsze jest aw50f. Lecz Ja gram na cqc wiec uwazam ze ta snajperka jest lepsza od aw50f:D

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Powiem ci tak za pierwszy razem chciałem wyprodukować MP7 to wyskoczyło mi mp5k gold na 60 dni drugi raz wyprodukowało mi się AK44TC trzeci raz DEAGLE GOLD a za czwartym G36GT ale wszystko za dinary nie wiem jak by było za te kupony NX ale możliwe że by wieksza szansa by była więc jeśli chcesz to spróboj raz jak nie wyskoczy to trudno :)

Opublikowano

Powiem ci tak za pierwszy razem chciałem wyprodukować MP7 to wyskoczyło mi mp5k gold na 60 dni drugi raz wyprodukowało mi się AK44TC trzeci raz DEAGLE GOLD a za czwartym G36GT ale wszystko za dinary nie wiem jak by było za te kupony NX ale możliwe że by wieksza szansa by była więc jeśli chcesz to spróboj raz jak nie wyskoczy to trudno :)

Oczywiście broń zwie się MP7TC nie MP7 :D

Co do porównań MP7A1 versus MP7TC

Cytaty"

• Ja mam mp7 w wersji elecrto z dystansu może i ok, ale tak to broń jest słaba i strasznie wolna zrobiła mi się za 1 razem.
  • ja mam te mp7 ulepszone i powiem ze jest słabe

-słaba celność

-wolna

według mnie szkoda kasy i ta broń jest o wiele słabsza od zwykłego mp7

nie polecam

• Jej statystyki: 52bf1338bba2e.png

MP7A1:

POWER = 430

DEFENCE = 0

SOOTRANGE = 5000

AMMONNUM = 40

MAGAZINENUM = 4

EFFECTRANGE = 0

PARABOLA = 800

REACTAMOUNT = 1.700000

REACTRECOVERY = 3.000000

ACCURATE = 40.000000

SHOOTSPEED = 11000

WEIGHT = 19

COOLTIME = 0.000000

RELOADTIME = 900.000000

\\\\

Także, nie polecam.

Snajperka została wyjaśniona, jest świetna mimo wszystko- polecam.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam ak47TC niszczy wszystko co jest na drodze.. damake niesamowity.. leci na krotki i daleki dystans.. zaden famas ani m4 nie ma z nia szans ma ona amunicji 40/5 statystyki:

D-60

S-90

A-25

R-85

Opublikowano

ja mam ak47TC niszczy wszystko co jest na drodze.. damake niesamowity.. leci na krotki i daleki dystans.. zaden famas ani m4 nie ma z nia szans ma ona amunicji 40/5 statystyki:

D-60

S-90

A-25

R-85

52dffbf1245b3.png

To są statystyki germańskiego Famasa, czyli porównanie:

AK47 TC-Famas

Damage: 60-45

Speed: 90-90

Accuracy: 25-40

Recoil: 85-72

Widocznie widać, że AK47 TC jest lepszy od Famasa pomijając dokładność, która różni się niewiele (Accuracy)

W dodatku atutem AK47TC jest o wiele większy magazynek ;)

Pan wyżej ma rację, podsumowując jeszcze raz to opłaca się snajperkę oraz AK47 TC

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ticket zwiększa szanse na zrobienie tej unikatowej broni ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Właśnie, zwiększa "szanse"

Nie próbowałem z ticketem, lecz nie chciałbym wydać 1000 Nexon cash na zwiększenie szansy... :P Nie kupuj tego.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...