Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Call Of Duty Mw2 Pomocy!

FilipxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam orginalnego Call of Duty MW2 i ostatnio wyszukuje servy i znalazło mi jakiegoś serva z hostem co ma konsole i na servie jest speed hack exp hack i nieskonczonosc ammo po paru sekundach gry mi wywalilo call i wyskoczyl błąd Wykryto Kod.Nie używałem żadnych cheatów ani nic wiec prosze o pomoc.Przeinstalowywałem calla już 3 razy i nic.

Opublikowano

Hmm, wejdź w opcje steama i zobacz czy masz konto steam w "Idealnym stanie", jeżeli nie to zbanowali Ci steama. Hmm dziwne, nie słyszałem o takich serwera, dziwne.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wykryto Kod - to oznacza ze masz bana, ja miałem podobnie nie używałem cheatów i również dostałem za coś takiego jednak nie da się z tym nic zrobić. Odpalasz steam wchodzisz na dole w Ustawienia i masz pod nazwa konta i e-mailem Status VAC klikasz i tam pisze wszystko za co masz bana i tam jeszcze jakieś pierdoły. Kolega mi mówił ze podobna można dostać bana nawet jak masz cheaty na dysku ale nie wiem czy to prawda.

Opublikowano

Nie nie moga ingerowac w cudze programy to by sie liczylo do lamania praw osobistych :D Zaliczalo by to sie jako keyloger/trojan czy jakis wirus co szpieguje a w cod mw2 byl wirus maler cos

Opublikowano

Jeżeli wykryje ci kod to nie przejmuj się, bo tak jak napisałeś możesz przecież zainstalować pirata

Ja gram na piracie i nigdy nic sie nie dzieje

Opublikowano

Mowi się trudno nowy cod bo pewnie dostałeś bana na steam ;/

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Opublikowano

VIP jak odpaliłeś pirata ? bo mi jak wyszukuje graczy to nie moze wyszukac i tak caly czas szuka sszuka zeby chociaz jakis error wyszkoczyl napisz mi na gg: 238063 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...