Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wejść na mape od 124 lv na divine world

BlademasterYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wbijasz 124 lvl idziesz w m1 koło handlarki różności jest taki stary dziadek i naciskasz na niego dajesz mu 8 serc Bera(gladors2) nie wiem jak na divine i tepasz się pamiętaj nie zmarnuj tych serc bo za każdym razem musisz mu dać te 8 serc jak się chcesz tam tepać!!!! Licze na naj!!! i +!!!!

Opublikowano

wbijasz 124 lvl idziesz w m1 koło handlarki różności jest taki stary dziadek i naciskasz na niego dajesz mu 8 serc Bera(gladors2) nie wiem jak na divine i tepasz się pamiętaj nie zmarnuj tych serc bo za każdym razem musisz mu dać te 8 serc jak się chcesz tam tepać!!!! Licze na naj!!! i +!!!!

niedam like bo nic niepowiedzialaes ciekawego

mi sie rozchodzi np na 100 lv jak tam wbić

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

niedam like bo nic niepowiedzialaes ciekawego

mi sie rozchodzi np na 100 lv jak tam wbić

na tą mapke mozesz wejsc z takim lv jedynie kupujac od innego gracza zwoj teleportacji do tego miejsca :)

Opublikowano

Zwój Powrotu dajesz jakiemuś innemu graczowi z 124+

On robi Ci taki zwój, daje Ci go i używasz zostajesz przeniesiony.

Ale jest opcja taka że został zablokowany handel tymi zwojami.

Została opcja by wbił jakimś sposobem dowodzenie na minimum M1, odpalił Kamer moda wziął Cie do PT, tepnął się na mapkę i jeśli będzie opcja to może Cie teleportować.

Są na niektórych serwerach przy kamer modzie taka opcja zamiast bonusu możesz przywołać danego członka PT do siebie.

Opublikowano

Zwój Powrotu dajesz jakiemuś innemu graczowi z 124+

On robi Ci taki zwój, daje Ci go i używasz zostajesz przeniesiony.

Ale jest opcja taka że został zablokowany handel tymi zwojami.

Została opcja by wbił jakimś sposobem dowodzenie na minimum M1, odpalił Kamer moda wziął Cie do PT, tepnął się na mapkę i jeśli będzie opcja to może Cie teleportować.

Są na niektórych serwerach przy kamer modzie taka opcja zamiast bonusu możesz przywołać danego członka PT do siebie.

Ja wczoraj nawet kupowałem takowy zwoj i normalnie w m1 przez handel kupilem (kamer mod 11sf)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...