Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gotowa maszyna Aline2.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, więc pobrałem gotową maszynę Aline2, odpalam, wpisuję root, hasło qwe123 i pisze mi że jest niepoprawne, ale ja wiem że jest poprawne na 100% wie ktoś może co zrobić?

Klik.

Za dobrą pomoc wynagrodzę jakoś..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić VB czy VPC z poprzednich logów, poprzednich serwerów...

Nie da rady, wszystkie usunąłem..

Inne serwery bez problemu mogę..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Specjalista
Opublikowano

Jak pobrałeś gotową maszynę Aline2 to tam chyba inne hasło było.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ludzie, wiadomo że hasło było inne, on sobie zmienił na swoje x.x Mam ten sam problem i jak wpisuje swoje, czy też hasło oryginalne zawsze mam "login incorrect".

Wielcy "eksperci" z mpc mówili mi że zbyt nowa wersja VB, ale gówno prawda... ;x

Podpinam się do tematu.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ludzie, wiadomo że hasło było inne, on sobie zmienił na swoje x.x Mam ten sam problem i jak wpisuje swoje, czy też hasło oryginalne zawsze mam "login incorrect".

Wielcy "eksperci" z mpc mówili mi że zbyt nowa wersja VB, ale gówno prawda... ;x

Podpinam się do tematu.

Mam najnowsza wersje vb i działa z hasłem 123456

sygna.png

Opublikowano

Jezeli pobierales maszyne ode mnie to haslo to 123456, jezeli nie dziala to niestety nie wiem czemu, poniewaz innym normalnie dziala.

4692787228.png

Specjalista
Opublikowano

Może źle odpalona maszyna,trzeba otworzyć tym niebieskim kwadratem nie czerwonym.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Podpinam się do tematu.

A przyszło do głowy że 2 razy wpisałeś jakiś inny znak przy zmianie niż chciałeś (mało prawdopodobne ale możliwe sam tak miałem dawno temu) albo caps lock?

791f747188ac8.png

Opublikowano

Ok, wypróbuję wasze metody i dam edita, chwilka..

Okej, działa, tyle że jest problem z klientem bo wisi na "zostaniesz połączony"..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...