Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Premium

xXx*^*^*Peast*^*^*xXx

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Ja dzisiaj na playspan zrobiłem 300punktów( 2 razy po 3 dni premium, bo 100 za rejestracje). Jeszcze jutro porobie i mam brąza na 30dni. Poszukacjei na forum gdzies to jest

@edit jużmam 595 premka brąz 30dni

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Ja dzisiaj na playspan zrobiłem 300punktów( 2 razy po 3 dni premium, bo 100 za rejestracje). Jeszcze jutro porobie i mam brąza na 30dni. Poszukacjei na forum gdzies to jest

A ktore reklamy robisz na playspam ??/ ze tak sie zapytam jakies z rejestracja czy z grami co pobierasz na kompa ?

plz odp bedzie +

@Edit: jeszcze na jakim ip i jaki programem :)

Pasjonat
Opublikowano

Ściągasz hotspot i masz full reklam. Robie różne, ściągam, rejestruje się, lub wypełniam surveye, choć z nimi ciężko nie raz jest

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Ściągasz hotspot i masz full reklam. Robie różne, ściągam, rejestruje się, lub wypełniam surveye, choć z nimi ciężko nie raz jest

+ leci :)

Edit@ to jest ten program ? Hotspot Shield

Edit2@: daj linka do tego programu jak mozesz :P

Pasjonat
Opublikowano

@up tak hotspot shield http://download.chip.eu/pl/Hotspot-Shield_3284171.html . Jeszcze jedno, ponieważ to ważne. Bardzo często jest tak, że punkty nie przychodzą, mi tylko raz normalnie przyszyły. Jeżeli nie przyjdą to wchodzisz do swojego emaila. Tam kopiujesz wiadomość potwierdzenia konta czy czegoś reklamy. Wchodzisz na playspan w offer status. Obok tej reklamy, za która nie dostałeś punktów, piszesz do supportu. Wpisujesz email i wklejasz tą wiadomosć. Ja tak cały czas robie i dostaje punkty, bo inaczej rzadko wbijają się same.

Pomogłem daj 5;d

Opublikowano

Nie kumam tego jak wchodze w te reklamy to wyskakuje,, You have been banned from Gambit." a na OfferPal nie wiem jak wypelniac i boje sie ze przyjdzi mi cos placic

wytlumaczy ktos wypelnianie tych reklam lepiej dam 5 +

andr2ej.png

born2kilazz.png

Pasjonat
Opublikowano

Na getgambit nie raz tak jest, wczoraj i dzisiaj od 3 godzin mam you have been banned, ale rano było dobrze. Nie bój się, nic nie zapłacisz, wciskasz bezpłatne i masz same free

Pomogłem daj 5;d

Pasjonat
Opublikowano

@Up dokładnie i przy tym nie muli ci neta, jak to jest przy zmianie proxy czy hide my ip

Pomogłem daj 5;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie kumam tego jak wchodze w te reklamy to wyskakuje,, You have been banned from Gambit." a na OfferPal nie wiem jak wypelniac i boje sie ze przyjdzi mi cos placic

wytlumaczy ktos wypelnianie tych reklam lepiej dam 5 +

nom tez :D

;)

Chcem ci tylko pomóc nie wymaga tego jedynego + ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...