Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pomoc z niedziałającym WOTem

mateusz10754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem zainstalowałem wot tweaker i wyłączyłem kilka rzeczy.Gdy zobaczyłem że wot nie dziala usunołem wot tweakera(2 ikonki) i folder res mods. Potem próbowałem przywrócić te pliki i przywrócić kopię zapasową lecz to nic nie daje. Odpalam wot launchera wyskakuje okienko klikam graj i nic sie nie dzieje. Ma ktoś pomysł co z tmy zrobić. Bardzo mi na tym zależy.

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczeg otak tobie sie dzieje. Ja pobralem sobie WoT z glownej strony ten instalator wlaczylem go no i mi instalowalo gre przez jakas godzine potem tez aktualizacje itp ... Wlaczylem ponownie kompa po zainstalowaniu i elegansko dzialalo wszystko . Moze masz za slaby komp ? Sprawdz sobie w temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/757374-inne-czy-pojdzie-mi-world-of-tanks/ czy spelniasz wymagania do tej gry.

Opublikowano

Ja nie wiem dlaczeg otak tobie sie dzieje. Ja pobralem sobie WoT z glownej strony ten instalator wlaczylem go no i mi instalowalo gre przez jakas godzine potem tez aktualizacje itp ... Wlaczylem ponownie kompa po zainstalowaniu i elegansko dzialalo wszystko . Moze masz za slaby komp ? Sprawdz sobie w temacie - http://www.mpcforum.pl/topic/757374-inne-czy-pojdzie-mi-world-of-tanks/ czy spelniasz wymagania do tej gry.

ale nie o to chodzi że ściągnęłem wota i mi nie działał tylko że ściągnęłem program wot tweaker który rozwalil mi wota i nie wiem co z tym zrobić żeby działał

Opublikowano

ale nie o to chodzi że ściągnęłem wota i mi nie działał tylko że ściągnęłem program wot tweaker który rozwalil mi wota i nie wiem co z tym zrobić żeby działał

Po co ściągasz jakiś syf?

Musisz zrobić reinstall, bo innej rady chyba nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...