Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LAGI

Julia6012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W grze mam skaczący ping od 150-400 czemu tak jest co jest przyczyną tego? Mogę jakoś poprawić ten ping? Bo wczesniej miałam normalnie bez lagów.

Zrobiłam jakiś test pingu ale nie wiem o co w nim chodzi tu wynik:

post-1016823-0-53194700-1388083267.jpg

Opublikowano

Ale nie dawno grałam normalnie w lol wszystko było gładko już od kilka miechów nie mam żadnych problemów..

Pmb.exe ciągle i zawsze mam wyłączone

Dodaje wyniki 2 testu

post-1016823-0-06788600-1388083688_thumb.jpg

Opublikowano

Ale nie dawno grałam normalnie w lol wszystko było gładko już od kilka miechów nie mam żadnych problemów..

Spróbuj zrobić to co powiedział Szymico. W razie konieczności, wejdź do Panel Sterowania i usuń program Pando Media Booster.

Nic nie siedzi Ci na internecie?

8372383248.png
Opublikowano

Nie wiem :x Mam router

To spróbuj router przywrócić do ustawień fabrycznych i ustaw na niego hasło, aby nikt Ci nie ściągał na twoją korzyść.

8372383248.png
Opublikowano

Jaki dostawca internetu?

Jeśli ma taki ping w testach to co ma dostawca do tego ?

Nie wiem :x Mam router

Zrestartuj router,po dopinaj od nowa wszystkie kabeli,wyłącz torrenty itp.

Opublikowano

Jeśli ma taki ping w testach to co ma dostawca do tego ?

Zrestartuj router,po dopinaj od nowa wszystkie kabeli,wyłącz torrenty itp.

Nie każdy dostawca internetu oferuje stały dobry ping w atrakcyjnej cenie. Może ma internet radiowy, nie pomyślałeś? B)

8372383248.png
Opublikowano

Nie każdy dostawca internetu oferuje stały dobry ping w atrakcyjnej cenie. Może ma internet radiowy, nie pomyślałeś? B)

Hmm ? Ale ma skoki 150-400,a jak na testach pokazuje jej 60 to powinna mieć chociaż 80,a tak wg. to sam mam radiówkę,mam dużo kumpli co mają radiówki to nie wpływa na ping tylko bardziej na skoki,tzn. masz 50/60 i nagle 1k na 5 sekund i potem normalnie jest.

Co do samego tematu to możesz jeszcze sprawdzić ping'i w innych grach-może problemy z lol'em ?

Opublikowano

Hmm ? Ale ma skoki 150-400,a jak na testach pokazuje jej 60 to powinna mieć chociaż 80,a tak wg. to sam mam radiówkę,mam dużo kumpli co mają radiówki to nie wpływa na ping tylko bardziej na skoki,tzn. masz 50/60 i nagle 1k na 5 sekund i potem normalnie jest.

Co do samego tematu to możesz jeszcze sprawdzić ping'i w innych grach-może problemy z lol'em ?

Rozumiem twoją wypowiedź, sam czasem miewam skoki pingów z owych przyczyn.

@Julia

Restart routera, przeczyszczenie komputera z wirusów, oraz przeczyść rejestr. Wszystko może być przyczyną.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...