Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kontynuacja szturmowca

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym znowu pograć szturmowcem.

Posiadam 10lv, SGTshop, FAMASa, AEKa, SCAR-La i tyle.

Wiem, że te bronie aktualnie dupy nie urywają (a do AEKa dodatki z SGT są ujowe)

Chcę wykoksic szturma, ale niewielkim kosztem. Max 100-200zł a później 25 co miesiąc.

M145 wymagane :D

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Miej se Aek'a z nim swiat zawojujesz kup se jeszcze Kreftjura (Ten z M4a1) tam dodatki nawet nawet do Aek'a. I rexa tam masz. Mozna spokojnie sobie pogrywac.

Mozesz zrobic PreBuy M416 czy cus jeszcze...

Piteraskwiat.png

Opublikowano

To ma być nie wielki koszt ? HHEHE tyle to ja na całą grę wydałem i koszę (no może koło 300zł) Więc tak bierz pakiet z abakanem, potem kup pakiet sokole oko i kreftdjur lub w jakiś inny sposób zdobądź lepsze dodatki dobij 15 lvl kup 416 carabine i kosa :D m145 masz w pakiecie więc la losowanie nie pójdzie kasa, z czasem dokup kolbe taktyczną :D

200 zł z powodzeniem wystarczy, widzę że nie oszczędzasz :D

pozdro.

Opublikowano

Teraz sobie wziąłem aeka z stingrayami, copperhead i bez kolby i staty 24/7 Coś z tej broni będzie. M145 losować, czy pakiet z abakanem kupić?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A kup tego Abakana, chociaż zyskasz Precyzyjną i M145 niewielkim kosztem.

Opublikowano

"Niewielkim kosztem" :D Kupie Kraftedj'u ra , społeczność i m16, bo grałem z tym u kolegi i wygram te grę z a2 :) Więcej nie wydaję, schowam do skarpety ^^

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...