Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z modem na Metin2 PL

shiny2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie xD. Mam problem z znanym pewnie wielu osobom modem od KaMeRa1337 (na pewno wiecie o co chodzi :) ) może opisze wszystko w punktach:

1. Pobrałem moda od kamera na metin2 PL <------- NIE PRIV!

2. Zainstalowałem w pliku z Metinem PL tak jak trzeba to zrobić zarówno w przypadku moda na PL jak i na PRIV.

3. Uruchomiłem gre poprzez Metin2Mod Launcher (tak jak powinno sie zrobić) no i wszystko było ok. Łowie sobie spokojnie na FishBocie :) a tu nagle error od HackShielda -,- (po jakichs 30 min. od zaczecia lowienia).

4. Dobra wywalilo gre no to mysle sb ze normalny error wchodze 2 raz loguje na postać i znowu ten sam error i wywala gre...

5. I tu pytanie do Was: Może ktoś kiedyś miał podobny problem z tym modem ( a na pewno bo to znany mod :D) i wie jak mi pomóc to prosze o odpowiedz daje lajki czy co tam jest tu xD. Dodam że słyszałem że HackShield potrafi sie "wycwanić" i po prostu przez chwile jakiś czit działa ale po chwili HS wykryje jego obecność i go likwiduje. Jak dla mnie to właśnie może być przez to. :) Ale oczywiscie moge sie mylic wiec prosze o odpowiedzi :)

Opublikowano

Pierwszy raz słyszę o takim przypadku spróbuj wejść na kamer moda obejściem powinno zadziałać, wtedy nie uruchomi ci hackskielda :)

Opublikowano

Mam dokładnie to samo :) Zawsze normalnie mi działał mod ale od nie dawna wywala mnie po 5-10min. Albo wywala mi gre do pulpitu albo mam znaki zapytania ''?????????????????????????????'' Nie mam pojęcia o co chodzi :(

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...