Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Grafikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem Szymek.

Co oferuje?

-> Uczciwość.

-> Prace na czas.

-> Stały kontakt.

-> Zaangażowanie.

-> Publikacje serwera.

-> ITP. :)

Czego oczekuję?

-> Ranga na serwerze i forum.

-> Uczciwość.

-> Zaangażowanie.

-> Cierpliwość, nie jestem osłem i nie zrobię 5 rzeczy na raz.

-> Dostępu do serwera (klient)

Tego samego, żebym po prostu sam nie odwalał roboty..

Moje prace udostępnię wam na gg 48829268.

Jeżeli piszecie do mnie "elo,cze, dam ci ssy a ty zrobisz prezke" - nie, nawet na to nie odpiszę, chcę zrobić SAM prezke, ew. ktoś mi pomoże z drobnymi ssami, jeżeli piszecie już do mnie, przedstawcie typ serwera i rozgrywkę + czego wam brakuję, to bardzo ułatwi pracę.

@prezka poprawiona, coś źle się zrobiło :D

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Polecam ! - Sam bym skorzystał, ale na razie robię hamachi, może potem dedyk, no nic. Jeszcze raz P O L E C A M !

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Imaguś, a zajmujesz się może czymś jako " Technik " bo jeżeli tak, to gdybyś jednak chciał coś zrobić na tym moim hamaku, jako technik, grafik to serdecznie zapraszam, na pewno się dogadamy :)

xD ProUser xD

Opublikowano

Imaguś, a zajmujesz się może czymś jako " Technik " bo jeżeli tak, to gdybyś jednak chciał coś zrobić na tym moim hamaku, jako technik, grafik to serdecznie zapraszam, na pewno się dogadamy :)

Moje pojęcie o tym na 10%, serwer etc. umiem założyć, ale szybko się uczę więc, jak coś gg.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Aktualnie GG mi wybuchło :D Więc chwilowo jedynie TS3/PW na forum ;P. Mi chodzi głównie o wgrywanie diffów, nowego eq, tekstur, etc.

xD ProUser xD

Opublikowano

Nie polecam, dziecko pewnie też bez mutacji, ponieważ boi się rozmawiać ;)

Jego prace to w 99% kopie z epvp, wycięte i wklejone w inne tło + napisy... szkoda gadać... PS no-legal. Osoba o kulturze 13 latka wchodzącego w świat dorosłych.

ew. Podaj jakieś przykładowe prace.

Opublikowano

Nie polecam, dziecko pewnie też bez mutacji, ponieważ boi się rozmawiać ;)

Jego prace to w 99% kopie z epvp, wycięte i wklejone w inne tło + napisy... szkoda gadać... PS no-legal. Osoba o kulturze 13 latka wchodzącego w świat dorosłych.

ew. Podaj jakieś przykładowe prace.

Moje prace są już na wyższym poziomie cymbale, tak bardzo, szczególnie że wszyscy mieli wyjebane to ja miałem wszystko robić, ta?

Tak pewnie! Wysłałem Ci SPOLSZCZONEGO laya z ep*p no ale tak! Ja wszystko z epvp kopiuje! Szkoda tylko że moich prac nie widziałeś :(

Czytaj dokładnie to co napisalem w spoilerze:************** pa

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Moje prace są już na wyższym poziomie cymbale, tak bardzo, szczególnie że wszyscy mieli wyjebane to ja miałem wszystko robić, ta?

Tak pewnie! Wyslem Ci SPOLSZCZONEGO laya z ep*p no ale tak! Ja wszystko z epvp kopiuje! Szkoda tylko że moich prac nie widziałeś :(

Czytaj dokładnie to co napisalem w spoilerze:************** pa

kultura, widac jaki to czlowiek, zaklamany dzieciak. Wszystkie Twoje prace byly z epvp, wystarczy dobrze poszukac. Widzialem Tw. prace i jest to parodia, jak wiesz co to znaczy.

OSOBA NIE NADAJE SIE DO PRACY W GRUPIE, DWULICOWY W DODATKU.

Opublikowano

kultura, widac jaki to czlowiek, zaklamany dzieciak. Wszystkie Twoje prace byly z epvp, wystarczy dobrze poszukac. Widzialem Tw. prace i jest to parodia, jak wiesz co to znaczy.

OSOBA NIE NADAJE SIE DO PRACY W GRUPIE, DWULICOWY W DODATKU.

pokaż które moje prace są z epvp XDDDDDDDDDDDDD ty nawet nie wiesz co to XDDDDD

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

pokaż które moje prace są z epvp XDDDDDDDDDDDDD ty nawet nie wiesz co to XDDDDD

Zobaczcie Panowie Administratorzy czy chcieli byscie miec osobe ktora tak sie odnosi do kogos starszego, kogos kogo nawet nie zna.

Grafika pod Aline cala byla z epvp, tylko napisy dodales. Nie bd juz spami bo szkoda mi czasu na szczeniaka.

Opublikowano

Zobaczcie Panowie Administratorzy czy chcieli byscie miec osobe ktora tak sie odnosi do kogos starszego, kogos kogo nawet nie zna.

Grafika pod Aline cala byla z epvp, tylko napisy dodales. Nie bd juz spami bo szkoda mi czasu na szczeniaka.

Ona nie była z epvp cymbale, i wtedy zaczynałem, ty się w łeb walnij, bo zaraz dam tu archiwum rozmów to zobaczymy kto tu jest szczeniakiem. :D

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Specjalista
Opublikowano

Pokaż jakieś pracę,bo nw czy mi by się chciało wbijać na gg i pisać do cb i czekać aż bd żeby zobaczyć jakieś prace :P.

Bo po komentarzach stwierdzam że nawet bym nie wszedł na gg:D

Imagus nie zamierzam :D

Bokser: Jak twoją sygne robił imagus to jestem pełen podziwu :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Pokaż jakieś pracę,bo nw czy mi by się chciało wbijać na gg i pisać do cb i czekać aż bd żeby zobaczyć jakieś prace :P.

Bo po komentarzach stwierdzam że nawet bym nie wszedł na gg:D

To nawet nie pisz na PW.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...