Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wybór telefonu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiedział gdzie dać ten temat to dał dla skomputeryzowanych xD .Poszukuję telefony do 600 zł . Najlepiej z androidem . Nie mam zielonego pojęcia co wybrać . Ostatnio interesowałem się sony xperią M ale nie wiem czy to dobry wybór . Jestem otwarty na sugestię .

Opublikowano

Dział zły... A ja polecam Nokie z Windows Phone 8

np. 820, 720 :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Podałeś trochę za mało informacji. Napisz czy nowy czy używany czy chcesz grać w gry czy tylko internet i smsy... itd. A to co napisałeś to nic nie mówi 600zł masa telefonów nowych czy używanych.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Samsung galaxy s advance bije wszystko dobry procek,aparat też,wszystkie gry podziałają nie ma sobie równych i w tej cenie.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Głownie zależy mi na internecie filmach muzyce i grach aparat mniej ważny najlepiej jakby był nowy nie mam zaufania do używanych,

Opublikowano

Kruger&Matz Live? 4 rdzenie, 1 GB ramu, 1.2 GHz, 8MPX, 4gb wbudowanej pamieci, 4.5". 629 zł nówka w Euro Agd, w necie taniej może wyrwiesz ;)

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

Bierz tą Xperię M w testach benchmarkowych jest lepszy od Galaxy S II i S Advance plus według mnie jest ładniejszy. Jedyny minus to pieprzone androidowe przyciski które przeszkadzają w graniu bo można na nie najechać palcem i przez nie ekran wydaje się mniejszy.

Opublikowano

Nie bierz tylko telefonu z Windows Phone. Siostra ma i w nic ciekawego nie pograsz na tym.

Ja Ci polecam Sony Xperie tipo. Ładny i wydajny telefonik. Korzystam z niego od roku i poleciłbym każdemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...