Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zacinanie sie ekranu po wlaczeniu!

jurex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem gdy gram na full oknie nie ma zadnego problemu ale jesli chce grac w oknie po zalogowaniu sie do gry ekran mi sie zacina i trzesie... ktos wie o co chodzi?? prosze o pomoc!

PISALEM NA OFICJALNYM FORUM PL W BLEDACH TECHNICZNYCH ALE PO KILKU DNIACH NIE DOSTALEM ZADNEJ ODPOWIEDZI -.-

JurexGCW

Opublikowano

wszystko mam poprawnie... moj komputer ma jakis tydzien gry typu bf 4 cod najnowszy ida mi na ultra.... wiec nie wiem o co caman...

JurexGCW

Opublikowano

A próbowałeś na prywatnych serwerach tak grać ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Uczeń
Opublikowano

Spróbuj włączyć jako administrator .. może próbuje zablokować dostęp czy coś.

Albo coś z clientem :P

Opublikowano

podaj model karty grafiki do tego sciagnij na poczatek sterowniki do niej z strony jej producenta jak to nie pomoże to sciagnij detonatory z neta np wejdz na chip.pl albo w gogle wpisz detonatory do ( twój model karty )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Stary... To sa nieaktualne sterowniki do karty graficznej.

Podaj jaka masz karte graficzna

Btw. W takich sprawach pisze sie do supp nie na board forum

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...