Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PL]DeathMessages 1.7.2+

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Cześć!

Chciałbym zaprezentować spolszczoną wersję pluginu DeathMessages pod wersję 1.7.2+.

Plugin został spolszczony przeze mnie w około 95%. 

5% to komendy oraz jeden plik, który zawiera autora oraz informację o zmianach, które możemy dokonywać w tym pluginie.

Nie zwlekając:

Plugin DeathMessages służy na wielu serwera do dodawania kreatywnych, czy śmiesznych opisów dotyczących zgonu graczy na całym serwerze.

Rozbudowany plugin oferuje nam, aktualnie, dwie możliwe informacje przy każdej śmierci od tego samego przeciwnika, jednak nie stoi nam przeszkodzie dodanie kolejnych.

Spolszczając postanowiłem nie dodawać nowych wiadomości tylko przetłumaczyć na nasz język jak najbardziej dosłownie.

Oczywiście Ci, którzy uczą się angielskiego wiedzą, że czasami jest to trudne.

Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że jest to mój pierwszy spolszczony plugin.

DeathMessages [PL]

Spolszczone w 95%

Wersja spolszczenia: v.0.1

Wykonane przez: Why

Czas pracy: ~2h

Brak podpisu w plikach, proszę o nieprzywłaszczanie.

Zezwolenie na użycie w jakikolwiek sposób dana osoba pragnie.

DOWNLOAD [PL]:

wygasł

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/0eb412534def26efd268111060b58afbed1a2e25cdb85f8721314f90ecf34289/analysis/1388074180/

Link do strony, na której autor umieścił plugin [ENG]:

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/death-messages/

Jak go zainstalować [NEWBIE]:

1.Pobierz plugin z pierwszego linku.

2.Pobrany folder/plik [WINRar/JDK] wrzuć do folderu plugins w Twoich plikach serwerowych.

3.Uruchom serwer.

4.Korzystaj.

Zdjęcia:

1388073197-U298954.jpg

1388073212-U298954.jpg

1388073223-U298954.jpg

Jak wyżej napisałem jest to wersja 0.1, dlatego jeśli trafi się błąd logiczny w zdaniu, interpunkcyjny, ortograficzny lub jakaś fraza nie została przetłumaczona - proszę o zgłoszenie.

Piszcie w komentarzach, co myślicie i dawajcie propozycje, jaki plugin chcecie, abym spolszczył. 

Zachęcam do udziału w ankiecie!

Opublikowano

Lepiej dodaj jakąś notkę w pluginie kto jest autorem bo zaraz przyjdzie ktoś i sobie przywłaszczy :P Mi się plugin bardzo podoba. Takie coś jak LegendaryMassage.

Arcymistrz
Opublikowano

Lepiej dodaj jakąś notkę w pluginie kto jest autorem bo zaraz przyjdzie ktoś i sobie przywłaszczy :P Mi się plugin bardzo podoba. Takie coś jak LegendaryMassage.

Masz rację, podmieniłem download i dałem nowy skan z podpisem i czymś, co powinno być dla mnie znakiem rozpoznawalnym.

@top

Oczywiście nie pomyślałem i nie spolszczyłem w configu instrukcji, tzw. komentarzy ignorowanych przez środowisko, jednak moim zdaniem nie jest to konieczne, a jeśli ktoś bardzo nalega to niech wklei tu treść potrzebną do spolszczenia, to to zrobię.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

dobre spolszczenie ale hu**wy link do download niech zrobi na drop box albo cos innego a nie taki s**t co trzeba pobierac inny s**t zeby to sie pobralo a nawet to spolszczenie sie nie chce pobrac....

Arcymistrz
Opublikowano

Link wygasł. Nie posiadam tego spolszczenia na komputerze i nie mogę go na nowo wrzucić. 

Jeśli ktoś posiada, proszę o napisanie na PW. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...