Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Darmowe 5$ na kupno dowolnej aplikacji!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Po niezbyt długiej przerwie, chciałbym pokazać wam kolejną, przydatną rzecz na temat Androida! W tym poradniku - jak zdobyć darmowe 5$ na zakup dowolnej aplikacji (lub przedmiotów w grze)! Zaczynamy!

1. Pobieramy Amazon Appstore - jest to sklep z aplikacjami firmy Amazon (podobny do Google Play). Jeżeli już ktoś go ma musi go zaktualizować - Setting -> check for updates

http://www.amazon.com/gp/mas/get/android

2. Zakładamy konto w aplikacji, lub na stronie Amazon'u.

3. Znajdujemy dowolną, darmową aplikację i pobieramy ją (klikamy przycisk FREE, następnie Get App i czekamy. Nie musimy instalować tej aplikacji.

4. Po kilku minutach na nasz E-mail powinna przyjść wiadomość od nadawcy "[email protected]" o treści:

Dear ...

Thank you for downloading an app from the Amazon Appstore. We have added a $5.00 promotional credit to your account...

Po otrzymaniu wiadomości czekamy kilka minut do jednej godziny na nasze promocyjne środki.

5. Teraz wchodzimy na tą stronę,

http://www.amazon.com/mobile-apps/b?node=2350149011

znajdujemy interesującą nas aplikację (Terraria, SurvivalCraft itp.) i klikamy na przycisk "Buy now with 1 click" i postępujemy według instrukcji. Powinna się wyświetlić wiadomość o pomyślnym zakupie.

6. Następnie wchodzimy w aplikację na Androidzie, wybieramy trzy kropeczki w lewym rogu ekranu, "My apps", "Cloud" i klikamy 2 strzałki w prawym górnym rogu czyli "Refresh" i spokojnie czekamy na naszą apkę. Powinna pojawić się po paru minutach. Wtedy klikamy "Install" i gotowe!

Mam nadzieję, że tutorial okaże wam się pomocny. Jeżeli pomogłem daj Lubię to!

Promocja ważna do 29 grudnia, pieniążki do wykorzystania są przez prawie pół roku.

Pozdrawiam!

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Radze się pospieszyć :) Promocyjne pieniążki można dostać do jutro do 9 rano! Powodzenia :P

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...