Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Smite] Problem z instalacją/włączeniem gry? Zajrzyj tutaj!

Multi ACC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

W tym temacie, napiszę Wam rozwiązanie na dosyć częste błędy związane z instalacją/uruchomieniem/zpatchowaniem gry. Poradnik będę aktualizował, jeśli zajdzie taka potrzeba. Niektóre błędy wymuszałem na swoim komputerze, żeby sprawdzić, czy działa. Jak by co, na moim komputerze zainstalowany jest Windows 8.1 64 bit, więc przetestowane metody nie koniecznie muszą działać na Twoim sprzęcie.

Podczas instalowania Smite z oficjalnej instalki wyskakuje błąd "Failed to start Hi-Rezi studios Authenticate and Update service".

Możesz mieć prawdopodobnie problem ze zgodnością. Aby to rozwiązać, kliknij prawym przyciskiem myszy/touchpada na instalkę, następnie "rozwiąż problemy ze zgodnością" -> "wypróbuj zalecane ustawienia". Gdy program już wszystko wczyta, naciśnij "testuj program", a następnie zapisz wszystko. Przed tym, radzę usunąć folder, do którego miała trafić nasza gra. Domyślnie jest to "Hi-Rez Studios". Gdyby jednak nie dałoby się usunąć, naciśnij kombinację ESC + Shift + Ctrl i zamknij wszystkie procesy z dopiskiem "Hi" na początku.

Podczas uruchamiania wyskakuje Unable to Attach to the Hi-Rez Authentication Service. Please click fix below to lunch the support and diagnostic utility". Gdy naciskam Fix to włącza się Hi-Rez Studios Game Support i po chwilowym czekaniu wyskakuje "Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service will not start on this machine". "You can try to reboot this computer or run this program as an administrator. If the problem still persists, you may need to uninstall Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service from the windows control panel and reinstall from http://www.hirezstudios.com".

Spróbuj usunąć, a następnie zainstalować grę. U mnie pomogło.

Full client: http://download.famouswhy.com/smite_client/

Później wrzucę najnowszą wersję clienta.

Dosyć tego w internecie było, lecz nie potrafiłem wszystkiego odtworzyć. Pierwszy sposób sam znalazłem.Drugi jest z jakiegoś niemieckiego forum. Nie miejcie mi tego za złe ;) Nie wrzucam jakiś lichych sposobów, które nie działają. Sam najpierw je testuję, gdy nie zadziałają, sam próbuję je rozwiązać.

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Smite] Problem z instalacją/włączeniem gry? Zajrzyj tutaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...