Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIA] Nowy rok z działem FanArt!

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać MGT też startuje. To trochę nie w porządku, powinni dać szanse innym :) w końcu oni to organizują, dla kogo? Dla siebie ?

Ale to nie ode mnie zależy.

I mam pytanie do kat. 2 Jaki to ma być tekst ? np. Życzenia, Własny tekst piosenki, czy co ?:D

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Widać MGT też startuje. To trochę nie w porządku, powinni dać szanse innym :) w końcu oni to organizują, dla kogo? Dla siebie ?

Ale to nie ode mnie zależy.

I mam pytanie do kat. 2 Jaki to ma być tekst ? np. Życzenia, Własny tekst piosenki, czy co ? :D

Nie my to organizujemy? Po prostu Liderzy są Moderatorami, konkurs organizują Moderatorzy działu.

Niby dlaczego nie powinni brać udziału? ;) Jak nie było MGT to Ci sami graficy brali udział w konkursach i nikt jakoś nic nie mówił, czy MGT czy nie MGT to dalej użytkownicy, którzy nie zawsze muszą wygrywać.

3t6EGVz.png

Opublikowano

,,6. Sygnatura powinna mieć wymiary powyżej 300x150 px, ale nie większe niż 500x200 px. ". Czytajta regulamin! :D

Czy przy ocenie napisu będzie brany pod uwagę sygnet?

Opublikowano

,,6. Sygnatura powinna mieć wymiary powyżej 300x150 px, ale nie większe niż 500x200 px. ". Czytajta regulamin! :D

Czy przy ocenie napisu będzie brany pod uwagę sygnet?

Tak, aczkolwiek nie wiem czy w takiej tematyce jest potrzebny. ;)

Opublikowano

Czy nie uważacie ze wredna powinna dac szanse innym użytkownikom , bo po 1 ma prawie wszystkie nagrody

a po 2 to ona należy do elity mpc forum i zna ona jury i to prawie jak by do niego należała

i moim zdaniem to nie jest zbyt sprawiedliwe

@edit mam pytanie czy jak np tylko 1 osoba weżnie udział w konkursie (2 kategorii) to czy ona otrzyma 1 miejsce czy konkurs zostanie anulowany a ta osoba dostanie - 5% jak to nieraz bywało w innych konkursach na mpc ??

@edit czy jak już napisałem posta z pracą to czy mozna edytować i dać inną pracę??

Opublikowano

Czy nie uważacie ze wredna powinna dac szanse innym użytkownikom , bo po 1 ma prawie wszystkie nagrody

a po 2 to ona należy do elity mpc forum i zna ona jury i to prawie jak by do niego należała

i moim zdaniem to nie jest zbyt sprawiedliwe

@edit mam pytanie czy jak np tylko 1 osoba weżnie udział w konkursie (2 kategorii) to czy ona otrzyma 1 miejsce czy konkurs zostanie anulowany a ta osoba dostanie - 5% jak to nieraz bywało w innych konkursach na mpc ??

@edit czy jak już napisałem posta z pracą to czy mozna edytować i dać inną pracę??

Nie jestem organizatorem, ale możesz chyba edytować, mi Atacama pozwolił i Delta edytował ;)

Zależy czy Wredna znowu zlituje się, będzie chciała zrobić nam radość i poprosi tylko o wyróżnienie bez żadnych miejsc jak ostatnio, ale ja nie chciałbym, żeby tak było, niech sobie Championa zgarnie xD (Chociaż akurat ta praca jako jedyna z jej prac średnio mi się podoba :/)

3t6EGVz.png

Opublikowano

Warnox bez spiny :D Myślę, że Wredna nie jest łaknąca tych nagród, bo robi to tylko i wyłącznie za pewnie dla zabawy ;) A sam jest napis wydaje mi się jakoś średni, choćby dla tego, że trudno go w ogóle przeczytać ;D Ale oczywiście widać jej profesjonalizm ;)

Opublikowano

Ile musi być prac na jedna kategorie, aby została rozstrzygnięta? Chodzi mi o tekst / wiersz. Albo jestem ślepy, albo w temacie głównym nie pisze :x

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Edytowanie postów w konkursie, jest ściśle kontrolowane. Można edytować post, tylko w celu dodania drugiej pracy z innej kategorii...

146361479076443945952.png

Więcej info na profilu : ) Zgoda na sygnature od Makina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...