Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] msi GT630 4GB RAMU

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda!
Nie odpalisz żadnej nowszej gry, może nawet starych gier nie odpalisz!
Podaj podzespoły kompa.

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Niektórym działa na ultra niektórym na high niektórym wgl. Zobaczymy co będzie u mnie.

Jak mi będzie działał lol / t2 /warZ to są gry w które gram tylko to mnie obchodzi.

iż ta karta jest na poziomie gt 8600 gs to te gry pójdą na low/średnie na 1024x768 a league of legends wszystko srednie + full rozdzielczosc i cienie na low pojdzie na 40 fps spadki do 25

Opublikowano

Na co czekasz? Wszystko zostało powiedziane, ta karta to shit.

Jaka była twoja poprzednia karta ? Może jest nawet wydajniejsza od tego gt630, jako że jest nowy może ktoś to kupi

Opublikowano

Na co czekasz? Wszystko zostało powiedziane, ta karta to shit.

Jaka była twoja poprzednia karta ? Może jest nawet wydajniejsza od tego gt630, jako że jest nowy może ktoś to kupi

Jak ta karta jest miażdżona przez gt 8600 który jest już dinozaurem... Ja bym tej karty bym nie brał nawet jakby dawali za darmo chociaż jest lepsza od mojej.. Myśle, że za 20 zł sprzeda bo to syf na poziomie gt 8600 gs....

@2up

Sprzedaj tego gt bo róznica fps będzie bardzo mała.... i kup jakiegos radeon 5850 który miażdży tego gt 630 i w dodatku jest tańszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...