Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Strona do sprzedawania Golda z Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam prośbę, otóż chciałbym zacząć sprzedawac złoto za SMS z różnych serwerów.

Dorobiłem sie na paru sewerach ( prywatnych ) łącznie 23KKK wieć myślę że moge na tym zarobić.

Chciałbym abyście powiedzieli mi co jest potrzebne aby stworzyc stronę na której ktoś musi wysłać SMS który doładowywuje mi konto

dotpay a następnie dostaje kod zwrotny np AP.GOLD1231 po wpisaniu kodu na stronie wyświetla mu sie kontakt do mnie i wtedy dokonujemy

transakcji. Design strony miałby być prosty. Chciałbym wiedziec czego musze się nauczyc aby takie cos zrobic albo czy jest taki kod w sieci ,

który wystarczy wysłać na serwer wgrać Design strony uzupełnic skrypt/kod i gotowe ;) Prosze o pomoc. Z góry Dziękuję :)

PS: Jeżeli zły dział proszę o przeniesienie :) PAPA :*

Tak%20To%20Jam%20-GG%2049491640-Pisz%20a

Opublikowano

Są serwisy różne, które płatności przejmują na siebie i większość z nich stosuje skrypty, które dodaje się na stronę.

W wyszukiwarce znajdziesz pare.
Jeśli chcesz się więcej poduczyć (Strone zrobić czy coś) to wal do mnie na pw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...