Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Udyr

Nurtiszos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio bardzo spodobał mi się ten champion i teraz prośba do was, moglibyście ocenić dać wskazówki wysłać do jakiś aktualnych poradników i powiedzieć kto stream'óje jakie buildy i co lepsze na topa a co na jungle(q lub r).Mam 29 lvl i mam tylko cześć runek ap i moja pierwsza próba junglowania udyrem kiepsko wyszła i tu pytanie to wina mojego skilla czy na prawde bez runek cieżko junglować.Macie jakieś masterki na topa i jungle.

Opublikowano

Udyr to świetny champion tylko według mnie słabnie w late. W late służy jako świetny tank do stunowania każdego targetu.

Ja w każdym przypadku maxuję Q, nigdy R nie ruszam bo to syf.

Ale musiałbyś mieć runki AD, nie wiem czy bez nich będziesz wymiatał tak jak z nimi

Golem -> Słoneczna -> Mobility -> Spirit -> Omen -> Sytuacyjny (w junglę)

Opublikowano

Jeśli grasz na topie to w ulta wogole nie dodajesz, co do junglowania jest to trudniejsze bez run poniewaz bez dodatkowego armoru jest naprawde ciezko. Co do buildu zgadzam się z kolegom wyzej. Ew. jesli chcesz troche dmg moezesz zbudowac trinity. :)

Opublikowano

Runki to standard pod ad: Czerwone - flat ad Niebieskie- m res flat/per lvl Żółte- armor flat Esencje - life steal/ad (polecam 2 ad i 1 lifesteal) i spokojnie to na udyra starczy. +Na jungle wg mnie R maksowac a na topa q

Opublikowano

Mam 5k ip i planuje to dać właśnie na runki a możesz podać jakie runki dokładnie na ad

glyph'y-magic resist

seal'e-armor

mark-atack speed/ad

quint-ad/szybkość ruchu

To są pod udyr'a.

Opublikowano

Witam ostatnio bardzo spodobał mi się ten champion i teraz prośba do was, moglibyście ocenić dać wskazówki wysłać do jakiś aktualnych poradników i powiedzieć kto stream'óje jakie buildy i co lepsze na topa a co na jungle(q lub r).Mam 29 lvl i mam tylko cześć runek ap i moja pierwsza próba junglowania udyrem kiepsko wyszła i tu pytanie to wina mojego skilla czy na prawde bez runek cieżko junglować.Macie jakieś masterki na topa i jungle.

Get słownik men

Jak masz 29lvl to możesz składać udyra pod botrka, wits enda czy nawet hydre. Bez runek z armem nie ma jungli, to podstawa.

Build na topa:

-merkurki

-bortk

-spirit visage

-omen

-warmog

Na jungle zamiast botrka robisz golema, omen zamieniasz w sunfire a butki na mova

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...