Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FiberHost pomocy! :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na hostingu FiberHost zaistniała nowa PROMOCJA 80 SLOTÓW za 24zł! MAM PARE PYTAŃ:

1. Czy ktoś już tam miał serwer i czy są na nim lagi bo strasznie tanie to jest!

2. Jeżeli ktoś ma serwer czy może mi podać IP na pw żebym mógł zobaczyć jak wygląda wydajność serwera

3. Nie podawajcie mi innych hostów bo wiem co i jak ja jestem ciekawy tylko czy jak kupie to 80 slotów to czy chociaż 50 ludzi online nie bedzie miało lagów!?

;]

Opublikowano

Cóż, 2 miesiące temu miałem serwer Gold, którego już nie opłacam bo nie ma sensu. Ping był w porządku (20-40), lagów nie było, oraz problemów z serwerami także. Hosting mogę Ci polecić, jako osoba która już go miała.

Jeżeli będzie 50 ludzi online, przy zbyt małej ilości pluginów (10-15) nie powinno być lagów ( w zależności jaka mapa/wczytywanie itp). :)

8372383248.png
Opublikowano

1. Nie, nie ma lagow.

2. Mam, ale jeszcze nie odpalony, wlasnie dzisiaj zakupilem.

3. Tak, bedzie.

Ogolnie ta oferta za 24zł nie jest poki co dostepna z powodu braku maszyn. ;-)

"Żyj tak, żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać."

Opublikowano

1. Tanie i dobre, brak lagów.

2. Miałem tam serwer i teraz będę kupował.

3. Jak zrobić fajny serwer to będzie ok. 50

PS. Jak się promocja skończy, to nie martw się że ci wzrośnie kasa, jak kupujesz w promocji to potem placisz w promocji :)

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

Kupi za 24 zł 80 slotów (8 GB RAM) a za nastepny miesiąc czeba płacić 120 zł.Ja mam serwer na FiberHost i w miesiać nazbierałem z Vip i SuperVip tylko 95 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...