Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To mój pierwszy post na tej stronie wiec mogą być różne błędy.

Od pewnego czasu mój serwer (kupiony na slotex.pl [512mb] przestaje działać po prostu wyrzuca wszystkich graczy i trzeba go restartować (co 10 - 15 min)

Po tych 10 - 15 minutach jest Wielki Lag (nikt się nie rusza i działa tylko czat [komendy nie]

Sprawdzałem logi i natknąłem się na kilka ciekawszych oto one:

1. 2013-12-26 14:04:29 [WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Czy to znaczy, że serwer jest przeciążony, czyli, że 512mb to za mało

2. 2013-12-26 14:04:06 [WARNING] it is highly suggested to use SQL with iCo6 or to use an alternative economy plugin!
2013-12-26 14:04:06 [WARNING] if you're using Votifier, or any other plugin which handles economy data in a threaded manner your server is at risk!
2013-12-26 14:04:06 [WARNING] iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data. - Nie mam pojęcia co te logi znacą może coś z iConomy

3. Był jeszcze inny Log ale tam chodziło o update Essentiala

Proszę o szybką odpowiedź ~ prostyy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...