Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie Sro, Jaki Bot

Dead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Tak, tak, to ja, też się cieszę, że tu jestem - nie, nie możecie mnie dotknąć.

Miałem dosyć długą przerwę od sro, ponieważ nie uznałem tej gry za godną marnowania mojego jakże to niezwykle cennego czasu. Ale po zakupie nowego pc, mogę sobie pozwolić żeby postawić mca, i bocić mojego małego wojowniczego żółwia ninja 24/7. I tu pojawia sie moje pytanie.. Czytałem, że teraz dużo banów jest, wiem, że to tylko chwilowe, bo JM od tak by sie nie nawrócił, ale nie chcąc ryzykować.. Na jakiej wersji sro opłaca się teraz grać? Jakie działają tam boty, wszystkie, nie obchodzą mnie jakieś darmowe syfy, które zaznaczają moba przez 10 sekund i przez nastepne 20 próbują do niego dobiec.. Myślałem o CSRO z isrobotem, czy coś takiego ma przyszłość? Czy isrobot, działałby w ogóle na csro? I jak się mają sprawy z MC?

Pozdrawiam. - Nie, wciąż nie możecie mnie dotknąć!

Opublikowano

Na isro banują za boty na 100 lat więc praktycznie darmowymi botam nie opłaca się grać. Co to wersji to csro csro csro! Na csro nie działa isrobot, jedynie butterfly wizard jest darmowym. A z płatnych to angielski mbot oraz jakiś chiński którego nie znam.

Opublikowano

Coś poza mbotem działa na csro? (chodzi o płatne..) I czy na isro banują za płatne boty również?

Admin Cienia
Opublikowano

Coś poza mbotem działa na csro? (chodzi o płatne..) I czy na isro banują za płatne boty również?

1. Nie.

2. Tak, ale dużo rzadziej.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

W takim razie, jaki sens siedzieć na CSRO, skoro nie ma żadnego ogarniętego bota..?

Opublikowano

A gry bez bota nie widzisz? Jak chcesz bocic czymś ogarniętym to na isro ;) Na csro jedynie masz mbota i buterfly wizard ( to darmowe ) oraz jakiś chiński. Ja mam mbot'a i mogę powiedzieć że fajnie się nim boci, zmienia na clerica czy barda itp ;)

Opublikowano

Ogólnie się nie opłaca botować, bo zaraz banik -.-.Dlatego czas wziąć się w kupę i grać jako legit, wiem że będzie ciężko, ale jaka satysfakcja z wbicia max lvl ;).

Opublikowano

To musi być wspaniałe uczucie - wiedzieć, że zmarnowalem tonę czasu, na wbicie levela, zaniedbałem dom, przyjaciół, hobby i zapomniałem odwiedzac toaletę.. Gdybym miał na to ochotę, nie zakładałbym tego tematu. Ręczne granie w SRO to kretynizm..

Opublikowano

#2UP:

NUCLEARsun jaki ban? Na csro ban za bota pierwszy raz słyszę (kiedyś gadali że od 70lv można bezpiecznie i legalnie botować ale to ch*** prawda), farmię się jakoś na mbocie i bana jak nie ma tak nie będzie ;). U mnie na serwerze bynajmniej nikt bana za bota nie złapał :) Co do grania ręcznie szanuję takich ludzi za to że są cierpliwi ale żeby wrąbać 110lv ręcznie załóżmy to zwykły debilizm,strata czasu i trzeba być "maniakiem" bo normalny człowiek nie wbije. Wiem że będą odpowiedzi typu 'jak strata czasu to po co grasz' itp ale taka prawda. Mam kolegę, wbił na isro ręcznie 69lv, nigdy nie używał bota, nawet loadera. Tera na csro ma chyba 93lv. Wbił 85lv i zrozumiał że wbijanie ręcznie lv to zwykła strata cennego czasu. Boci i ma się świetnie. Silkroad zawsze będzie mi się kojarzył z botem, loaderem itp. Po prostu sro ma takie coś co dopiero przyciąga na może 95lv+ (Alexandria już coś się dzieje, i jakieś new qesty). Ale żeby wbić ten lv to trzeba bocic ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak z botami na isro? Jest jakiś na którym mogą bocić 2 osoby jednoczesnie? Jezeli tak to jaki, jak działa, etc..

Opublikowano

@up:

2 osoby na 1 koncie? Tylko sbot. Jednak ibota możesz odpalić ile chcesz.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...