Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra zaczyna się od 30 lvl?

Szywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Od niedawna gram sobie sporadycznie w aiona, ale nie za bardzo sie to dla mnie wyroznia od innych mmorpg po za tym ze sie lata :)

Konkretnie to zaczalem w to grac gdyz znajomy mi ja polecil i mowil ze jest ciekawa. Mowil mi takze, ze ciekawa gra zaczyna sie dopiero od 30 lvla, czy ktos z was moglby mi powiedziec DLACZEGO? Co ciekawego sie dzieje od 30 lvla?

Glownie licze na to ze sa jakies instancje, raidy, wojny i battle groundy :) Czy ta gra jest ustawiona pod gre druzynowa?

Bylbym wdzieczny za odpowiedzi, z gory dziekuje!

Opublikowano

Gra zaczyna się od 65 lvl, a nie 30. Nie wiem dlaczego twoi znajomi określili ten lvl, jako "początek". Do 65 robisz questy, kampanie itp, trochę żmudne zajęcie. Dopiero po 65 chodzisz na większe instancje, zabijasz asmo, farmisz apki, tworzysz coraz to lepsze eq.

Opublikowano

Na 30lvl zaczyna się gra iż od tego lvla zaczynasz biegac na raidy oraz riftować i wbijasz pierwsze pointy na seta abbys oraz wbijasz ranking, do tego lvla to tylko się expi nic więcej a od 30lvla już więcej masz opcji do grania.

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Na 30lvl zaczyna się gra iż od tego lvla zaczynasz biegac na raidy oraz riftować i wbijasz pierwsze pointy na seta abbys oraz wbijasz ranking, do tego lvla to tylko się expi nic więcej a od 30lvla już więcej masz opcji do grania.

Jeżeli już iśc tym tokiem rozumowania to od 25, a nie 30. Ale to nie prawda z tym 30 lvl.

Opublikowano

Tak jak wredna od 65 zaczyna się jazda ale do 45-47 też nie jest źle dochodzi dredgion / Adma + arenka czyli masa roboty jest na każdym lvlu jest ciekawie moim zdaniem w tej grze zawsze jest ciekawie nigdy nie ma monotoni no chyba że wybrałeś sobie np jako cel cały set za Kahruny albo BM i musisz je zbierać ale to dopiero będziesz miał w końcowym etapie gry

xmMfHrm.png
Opublikowano

Tak jak wredna od 65 zaczyna się jazda ale do 45-47 też nie jest źle dochodzi dredgion / Adma + arenka czyli masa roboty jest na każdym lvlu jest ciekawie moim zdaniem w tej grze zawsze jest ciekaw nigdy nie ma monotoni no chyba że wybrałeś sobie np jako cel cały set za Kahruny albo BM i musisz je zbierać ale to dopiero będziesz miał w końcowym etapie gry

To zalezy od postaci, jaką gra. Kahruny z tego co wiem, sa dobre dla postaci np klera, ale to i tak nie ma sensu w nie inwestować, co najwyżej kupić sobie skrzydła lub taloka. Inwestowac jest warto w BM lub Ceranitowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...