Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty Zasług (PZ)

MyShot*4*You

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawiązując do tematu. Chciałbym spytac jak zdobyc najwieksza ilosc pz. Pytam dlatego iz dziwi mnie to ze np na grach z botami dajmy na to mam 40-2 dostaje 60 pz. A przed chwila mialem 2-1 gdzie rozwalilem tylko 2 wierze i mialem kilka asyst dostałem 210 pz. Moze ktos objasnic mi system zdobywania pz?

cmr7f3.jpg

Opublikowano

im dluzej grasz tym wiecej ip

dalo ci tak duzo bo za pierwsza wygrana w dniu dostajesz 150 bonusowego PZ

Opublikowano

najwiecej ip[pz] dostajesz za gry na summoners rifcie, na wyzszych lvlac 20-30 zmniejszy ci sie ilosc pozyskiwanych punktow za gre z botami

Opublikowano

Działa no w taki sposób że na początku grałeś wojnę,liczył się czas jej grania,potem grałeś kolejną wojnę ale miałeś bonus tzn. "pierwsza wygrana dnia"(która jest co 24 22 h).

A co do zdobywania największej ilości PZ to graj aram'y(szybkie i leci dużo PZ).

@down

Nawet na to nie zwracam uwagi ;)

Opublikowano

Działa no w taki sposób że na początku grałeś wojnę,liczył się czas jej grania,potem grałeś kolejną wojnę ale miałeś bonus tzn. "pierwsza wygrana dnia"(która jest co 24 h).

A co do zdobywania największej ilości PZ to graj aram'y(szybkie i leci dużo PZ).

First win jest co 22h

--- Dużo graj, nie ma innej rady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...