Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Grafika

PiesekLeszek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mój kolega ma problem, otóż on ma tą samą kartę co ja GTS 450 i gdy chce zmienić "Jakość tekstur" na "Maksymalna" to nie może bo ma tylko do "Wysoka" a ja mam "Maksymalna" i ma zaniżoną grafikę, o co chodzi?

60vprg.png

Opublikowano

Włącz ustawienia "własne" i ustaw wszystkie na maxa. Nie każde ustawienie z tego co pamiętam jest max. maxymalne, niektóre są wysokie.

Opublikowano

Włącz ustawienia "własne" i ustaw wszystkie na maxa. Nie każde ustawienie z tego co pamiętam jest max. maxymalne, niektóre są wysokie.

Tak tylko on nie może dać "Maksymalne" na wet na własnych bo tego niema jest "Niska" "Średnia" i "Wysoka" a "Maksymalnej" po prostu niema, a ja mam :|

60vprg.png

Opublikowano

Niech wybierze wysokie. Szczerze wątpię, że ma tak op komputer, że pójdzie mu bez lagów na maksymalnych. Weź spróbuj zmienić na własne i ustawić wszystkie na maxa.

Opublikowano

Nie chodzi żeby było wszystko na max tylko "jakość tekstur", bo ma zainstalowane Weak Spoty i na wysokim jest wszystko rozmazane :\ Wszystko oprucz "Jakości tekstur" Ma tak jak ja (Maksymalne, Wysokie). Mamy prawie identyczne komputery (on ma procek z intala ja z AMD). Na maksymalnych ma około 20FPS ;D

60vprg.png

Opublikowano

Nie chodzi żeby było wszystko na max tylko "jakość tekstur", bo ma zainstalowane Weak Spoty i na wysokim jest wszystko rozmazane :\ Wszystko oprucz "Jakości tekstur" Ma tak jak ja (Maksymalne, Wysokie). Mamy prawie identyczne komputery (on ma procek z intala ja z AMD). Na maksymalnych ma około 20FPS ;D

Jak usunie moda to będzie wszystko działać ;)

Opublikowano

emmm CO?!

mi chodzi o jakość tekstur a nie grafiki. Poza tym chyba nie do końca rozumiem co miałeś na myśli.

Zapewne HiTZones ma taką rozdzielczość i tego nie poprawisz.

Opublikowano

Zapewne HiTZones ma taką rozdzielczość i tego nie poprawisz.

Też tak myślałem i sam zainstalowałem. U mnie wszystko jest normalnie i ładnie a nie rozmazane i niewyraźne. Mi sie wydaje że to może być wina sterowników do karty. Jak zainstaluje nowe to napisze czy coś dały.

60vprg.png

Opublikowano

A ile bitowego ma windowsa? Z tego co pamiętam na max tekstury można włączyć na 64-bitowym systemie.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...