Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]/[Szukam] Oprogramowania/plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prośbę do forumowiczów działu metin2. Mianowicie chciał bym, aby ktoś zrobił spis wszystkiego co potrzebne do stworzenia własnego serwera metin2 (tymczasowo na hamachi aby do później przenieść na dedyka).

1.Poszukuję: kompletnego oprogramowania do edycji broni/zbroi/map/mobków/wierzchowców i wszystkiego co w świecie metin2 sie znajduje.

2.Plików serwerowych potrzebnych do utworzenia serwera (najlepiej pliki o małej wadze [dobrze by było, aby wszystkie pliki ważyły przy pobieraniu mniej niż 5GB])

3.Dodatkowych plików, które mogą upiększyć serwer oraz zachęcić do gry.

4.Programów/poradników o zabezpieczeniu serwera.

Serwer ma być easy/medium. Więc przydało by się troche informacji kto i czego oczekuje od takiego serwera, abym mógł dopasować serwer dla graczy.

Jednym zdaniem mówiąc... potrzebuję wszystkiego co potrzebne do stworzenia serwera MT2.

Ten, kto udzieli najdokładniejszych informacji i będzie chciał to może zostać wynagrodzony jakąś ciepłą posadką w teamie, gdy opublikuję serwer na skalę krajową.

PS. Jeśli chodzi o mój sprzęt pod serwer hamachi to:

Procesor: Intel Core i3-3217U, 1.8GHz

4GB ramu

Windows: Windows8 64bit-owy

Grafika: Nvidia Geforce 720M

Dysk Twardy: HDD 500GB

Łącze internetowe : Nie wiem czy to ma znaczenie, ale posiadam blueconnect'a z Tmobile 10GB miesięcznego limitu transferu danych ;/ z tego co wiem to ma zmienne IP.

(hamachi tylko do mojego użytku ewentualnie do użytku mojego brata)

Jeśli jakieś jeszcze są potrzebne informacje to proszę pytać.

Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Pliki serwerowe

PorMap

Navicat

CoreFTP

Hamachi (Pod serwer na Hamachi)

Mi chodziło o konkretne pliki nazwy skąd to mogę pobrać ... bo tyle co napisałeś to nawet w googlach znajdę a mi chodzi o rozpiske skąd co i jakie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...