Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Osoby do pomocy zrobienia servera metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam osoby do zrobienia priva chciałbym żeby były raty takie jak na gladormt2 aaaa i jeszcze jedna rzecz chciałbym żeby serwer miał dużo zbroi ale żeby na. Stalka nie była jakaś niebieska tylko normalnie na +9 żeby była taka czarna i złocista albo niebiańska żeby ten niebieski dymek był jak idziemy za tą zbrojką.

Proszę pisać pod tym tematem.

Edit@Kontakt gg:47140931

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam osoby do zrobienia priva chciałbym żeby były raty takie jak na gladormt2 aaaa i jeszcze jedna rzecz chciałbym żeby serwer miał dużo zbroi ale żeby na. Stalka nie była jakaś niebieska tylko normalnie na +9 żeby była taka czarna i złocista albo niebiańska żeby ten niebieski dymek był jak idziemy za tą zbrojką.

Proszę pisać pod tym tematem.

Edit@Kontakt gg:47140931

depresyjny 12 latek? :D

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Specjalista
Opublikowano

depresyjny 12 latek? :D

Musisz już swoje 4 litery wje*bać do tematu ??

Może mieć nawet 10 lat to jego sprawa nie twoja,zajmij się sobą a nie kimś!!!

@Top: Opisz coś więcej,chcesz dedyka/vps-a czy może Hamachi,coś o sb opisz itp. bo nikt w ciemno nie bd chciał pracować na serwerem z bóg wie kim.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Musisz już swoje 4 litery wje*bać do tematu ??

Może mieć nawet 10 lat to jego sprawa nie twoja,zajmij się sobą a nie kimś!!!

@Top: Opisz coś więcej,chcesz dedyka/vps-a czy może Hamachi,coś o sb opisz itp. bo nikt w ciemno nie bd chciał pracować na serwerem z bóg wie kim.

Zgadłeś mam 10 lat i co ty też imagus miałeś kiedyś 10 lat

dobra chciałbym żeby to był serwer zwykły chamachi tak żeby pobawić się opcjami GM'a i grać by były konkursy co 1-2 miechy a ras na 3 miechy by był event OX dobra do rzeczy.

Mam na imię Tomek mam 10 lat mieszkam w Małopolsce.Lubię Informatykę i granie w gry a szczególnie metin2,bf3,CS 1.6 ii Batman Arkham Origins.

Chciałbym mieć swój serwer ponieważ koledzy z klasy mają swoje serwery a ja nie mogę bo oni mają komputery ultra 6 rdzeniowy procesor po 4.0Ghz i po 16 RAM a ja mam tylko 1 rdzeniowy procesor 2.70Ghz i 3 RAM ;( i mi GM nie chcą dać bo mówią że jestem biedny a jeden z kolegów jego rodzice mają firme 2giego mają tartak a 3ciego stary jest Wójtem i się ze mnie śmieją czy wam nie było by przykro ? Tylko na dziewczyny w mojej klasie mogę liczyć.Proszę pomóżcie mi zrobić serwer metin2 proszę!!!

Opublikowano

Dedyk , chamahi czy vps ?

pisz gadu 34740432

Zostanę GameMasterem / Moderatorem lub Ts'a

Więcej info na Pw / gg / skype / ts

Specjalista
Opublikowano

Zrobienie serwer nie jest trudne,nawet na twoim sprzęcie można tego dokonać.

Wystarczy że ściągniesz pliki serwerowe,clienta i potrzebne programy i wszystko będzie śmigać.

Jest też dużo poradników na Yt jak zrobić serwer metin2,lecz jeżeli chcesz mogę Ci w tym pomóc,lecz dopiero w niedziele bo dzisiaj jest późna godzina a jutro idę do pracy.

Jak coś pisz na pw powiem Ci wszystko co i jak masz ściągnąć a w Niedziele Ci postawie serwer.

A co do tych twoich kolegów to Ci powiem mniej na nich wyjebane.

Bo skoro Cię tak traktują to nie są twoimi kolegami.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Uczeń
Opublikowano

Można postawić server ale dla nie zbyt licznej grupy osób :P

Dla kolegów owszem. Poszukaj plików serverowych i spróbuj postawić dużo poradników w sieci krąży!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...