Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział RoyalQuest

KrystianHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sugestie żeby może dodać dział RoyalQuest. Jest to gra mmorpg aktualnie w zamkniętych beta testach. Oni klucze często rozdawają i sam rock dużo rozdał :) . Gra jest po polsku , w Polsce grą zajmuje się Cenega .

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

Gra w obecnej chwili jest mało znana, jeżeli wyjdzie i będzie popularna nie będę miał nic przeciwko.

W obecnej chwili jestem na - Nie.

Opublikowano

jak nigdzie tej gry nie bedzie na forum to nigdy nie bedzie znana omg...

chyba po to jest forum zeby gre poznac .. :> albo jestem pijany i ie ogarniam :)

wesolego drugiego dnia swiat :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

drogie panie.
logiczne jest to, że nie znacie gry która istnieje od 2 lat ale tylko u ruskich.

logicznym dla mnie jest też fakt, że osoby które nie interesują się grami na co dzień i słyszą o grach tylko w reklamach, czy u wielkich jutubów, nie będą znały małych gier które mogą mieć potencjał (który najwyraźniej zauważyła Cenega, robiąc oficjalne spolszczenie)

Osobiście jestem neutralny, bo co prawda gra jest dopiero w becie, ale niczym szczególnym wg. mnie nie zabłyszczała.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Admin Cienia
Opublikowano

O utworzeniu działu będzie można pomyśleć wtedy, gdy gra stanie się bardziej popularna. Póki co jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Grałem chwilę i muszę powiedzieć, że niczym ciekawym ta gra się nie wyróżnia, prawie jak Drakensang, tylko w bardziej w klimatach fantasy.

Po BT i jak zwiększy się zainteresowanie to wtedy można stworzyć dział lub subdział w Inne MMO.

Aktualnie na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...