Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Tank Inspector

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj masz wszystkie informacje na temat czołgu.

Możesz sprawdzać jak wypływa dana umiejętność załoganta na np. celność.

Masz podany dokładny pancerz jak i kalkulator pancerza efektywnego.

Działa bez instalacji, ale początku trzeba się zarejestrować. Pobierz na sam się przekonasz. ;)

x

Opublikowano

Jugens zostaw moje biedne linki w spokoju. Dałem linka do strony z aplikacją, a potem dla ułomnych bezpośredni link do pobrania.

Więc nie wiem po chu chu usuwales linka do strony bo skana strony nie dam.

Rzadam przywrocenia linka do strony. Sam tego nie zedytuje bo jestem na telefonie i nie mam czasu.(nie czepiam sie lika do downloadu, ale linka do strony to ty paluszkiem nie powinienes ruszyc, zrozumiano?)

Juri info dal mi kolega z linkiem do strony. Dzieki za film. Innym sie przyda

x

Opublikowano

Jugens zostaw moje biedne linki w spokoju. Dałem linka do strony z aplikacją, a potem dla ułomnych bezpośredni link do pobrania.

Rzadam przywrocenia linka do strony. Sam tego nie zedytuje bo jestem na telefonie i nie mam czasu.(nie czepiam sie lika do downloadu, ale linka do strony to ty paluszkiem nie powinienes ruszyc, zrozumiano?)

Ale to nie jest wina Jugensa. On (podobnie jak ja) jest od pilnowania działu, a w regulaminie wyraźnie piszę, że trzeba dać skan.

Poświecę się i Ci to zrobię -_-

DL:

http://tankinspector.sinaapp.com/download/

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/c03b224557376ddfc10b24159e2e13b31078ee4995877dc207e3bba0eceef271/analysis/
Opublikowano

To już jest twój problem, czy ty dasz skan czy nie.

Następnym razem nie będę upominał ;)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

O programie co prawda dowiedziałem się na kanale Hallacka (polecam jako youtubera o tematyce wota). Aczkolwiek pewnie spora część forum go nie ogląda. Co do aplikacji jest ona bardzo ciekawa i pomocna, szczególnie zainteresowała mnie zakładka o ekonomii :)

Opublikowano

Chociaż po Polsku to jest?

lo kurde flap w dziale ;p

Większość po polsku, jak masz ustawiony język polski w grze.

Opublikowano

Ała, to ściągam :D Na ss po angielsku i się tak zastanawiałem czy pobrać czy nie, ale jak mówisz, że po Polsku to ściągam :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ała, to ściągam :D Na ss po angielsku i się tak zastanawiałem czy pobrać czy nie, ale jak mówisz, że po Polsku to ściągam :P

Po Polsku czy nie, aplikacja niezbędna dla ludzi którzy maja ambicje na lepsze wyniki.

x

Opublikowano

Mam problem z tą aplikacją.Piszę mi, że aplikacja przestała działać, co mam zrobić aby pozbyć się tego błędu?

1365425281-U294119.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...